Hírek

Már megvan idén a 100 millió leszállított Huawei telefon

A Huawei Kínában az ázsiai IFA kiállításon is bejelentette a lokális piacra szánk Nova szériát, ezzel együtt pedig érdekes adatok is napvilágot láttak.

A kínai gyártó bejelentette, hogy a leszállított okostelefonok száma máris elérte a 100 millió darabot (tavaly ehhez 11 hónapra volt szükség), azaz a várakozásoknak megfelelően a tavalyinál is jobb évet zárhat a Huawei.

huawei-nova-kina

Az értékesítésekből nagyjából 6 millió darabbal vette ki a részét a Huawei P9-es modell, az idei flagship, bár ennél kicsivel nagyobbak voltak az előzetes várakozások. Az év végi hajrában a Huawei bedobja még várhatóan a Mate 9-et, amely megnyomhatja az eladásokat és mint ismert, a Honor modellek is jól teljesítenek.

A Huawei Mate 9 pont jókor jön várhatóan november elején, hiszen a Samsung Galaxy Note7 kiesett a palettáról, így eggyel kevesebb ellenféllel kell majd megküzdenie a phabletnek.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kínában a nova az európaitól eltérő hardverrel jelenik meg. A készülék Snapdragon 625-ös processzort és 4 GB RAM-ot kap, ez a a típus a CAZ-AL10 modellszámmal bír.

Forrás: Playfuldroid

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával