Hírek

Márciusban, Párizsban debütálhat az új Huawei P sorozat

A lengyel telix.pl lapnak számolt be a Huawei lokális részlege az országban betöltött pozícióiról, illetve a 2019-es tervekről, beleértve a következő csúcsmodellt is.

Jefferson Zhang, a Huawei fogyasztói üzletágának lengyelországi vezetője elmondta, hogy 2018-ban a Huawei okostelefonjai piacvezetők voltak az országban, a teljes szektor 33,4%-án birtokolta a gyártó.

Márciusban, Párizsban debütálhat az új Huawei P sorozat

Emellett Natalia Haller, a lengyel marketing és kommunikációs igazgató arról beszélt, hogy 2019-ben is szeretnék fenntartani a gyors növekedési ütemet, mind az okostelefonok, mind a notebookok és kiegészítők szegmensében. Ehhez a hatalmas üzleti kihíváshoz a lengyel csapatot is megerősítenék, ezért év végére megdupláznék a fogyasztói üzletág közvetlen alkalmazottainak számát, bővülhet az értékesítési, ügyfélszolgálati és marketing csapat is.

A telix.pl cikkében beszámolt arról is, hogy a vállalat információi szerint a 2018-as sikerekben fontos szerepet vállalt a P20 és Mate 20 sorozat, illetve a középkategóriás modellek is. Ezen kívül fontos rész volt a cikkben az, amelyből kiderült az, hogy a Huawei március végén, Párizsban fogja bemutatni a P sorozat következő generációját.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

2018 március 27-én, Párizsban debütált a Huawei P20 és P20 Pro okostelefon és úgy tűnik, hogy 2019-ben is visszatérhet ide a Huawei. Tavaly már február 12-én megkapta a Huaweiblog az invitálást a nemzetközi bemutatóra, így nem elképzelhetetlen, hogy rövid időn belől hír érkezik hivatalosan is a vállalat részéről az új okostelefonok bemutatójáról – ha nem később, akkor az MWC 2019-en adhat közre új információt a Huawei.

Egyelőre semilyen jel nem utal arra, hogy az új okostelefon sorozat ne követné az elnevezési sémát, így ha nem töri meg a “szokásokat” a vállalat, akkor valószínűleg tavasszal a Huawei P30 és Huawei P30 Pro modell debütál, illetve az új középkategóriás Huawei P30 Lite is érkezhet.

Source
Telix.pl

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker