Hírek

Márciusban, Párizsban debütálhat az új Huawei P sorozat

A lengyel telix.pl lapnak számolt be a Huawei lokális részlege az országban betöltött pozícióiról, illetve a 2019-es tervekről, beleértve a következő csúcsmodellt is.

Jefferson Zhang, a Huawei fogyasztói üzletágának lengyelországi vezetője elmondta, hogy 2018-ban a Huawei okostelefonjai piacvezetők voltak az országban, a teljes szektor 33,4%-án birtokolta a gyártó.

Márciusban, Párizsban debütálhat az új Huawei P sorozat

Emellett Natalia Haller, a lengyel marketing és kommunikációs igazgató arról beszélt, hogy 2019-ben is szeretnék fenntartani a gyors növekedési ütemet, mind az okostelefonok, mind a notebookok és kiegészítők szegmensében. Ehhez a hatalmas üzleti kihíváshoz a lengyel csapatot is megerősítenék, ezért év végére megdupláznék a fogyasztói üzletág közvetlen alkalmazottainak számát, bővülhet az értékesítési, ügyfélszolgálati és marketing csapat is.

A telix.pl cikkében beszámolt arról is, hogy a vállalat információi szerint a 2018-as sikerekben fontos szerepet vállalt a P20 és Mate 20 sorozat, illetve a középkategóriás modellek is. Ezen kívül fontos rész volt a cikkben az, amelyből kiderült az, hogy a Huawei március végén, Párizsban fogja bemutatni a P sorozat következő generációját.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

2018 március 27-én, Párizsban debütált a Huawei P20 és P20 Pro okostelefon és úgy tűnik, hogy 2019-ben is visszatérhet ide a Huawei. Tavaly már február 12-én megkapta a Huaweiblog az invitálást a nemzetközi bemutatóra, így nem elképzelhetetlen, hogy rövid időn belől hír érkezik hivatalosan is a vállalat részéről az új okostelefonok bemutatójáról – ha nem később, akkor az MWC 2019-en adhat közre új információt a Huawei.

Egyelőre semilyen jel nem utal arra, hogy az új okostelefon sorozat ne követné az elnevezési sémát, így ha nem töri meg a “szokásokat” a vállalat, akkor valószínűleg tavasszal a Huawei P30 és Huawei P30 Pro modell debütál, illetve az új középkategóriás Huawei P30 Lite is érkezhet.

Forrás
Telix.pl

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával