HírekKiegészítők

Megjelent a 256 GB-os Huawei NM Card Magyarországon

A Huawei NM Card memóriakártya a Mate 20 szériával debütált, három méretben, eddig azonban hazánkban csak 128 GB-os volt megvásárolható, ez azonban megváltozott.

Huawei NM Card

1,5 évvel az NM Card kártya bemutatóját követően már nem csak a 128 GB-os, hanem a 256 GB-os kiadás is megvásárolható Magyarországon, igaz az ára kifejezetten borsos. A 128 GB-os kiadás most is kb. 15-20 ezer forint között érhető el, kereskedőtől függően. Ezzel szemben a dupla kapacitású, 256 GB-os kiadás árát 55 ezer forintra tarta az egyik hivatalos viszonteladó.

Nagyon sokat nem kell gondolkozni, hogy rájöjjünk, hiába kínál 90 MB/s-os adatátviteli sebességet a Huawei NM Card, azért a 256 GB-os modell annyira nem éri meg 55 ezer forintért. Persze jó tudni azt is, hogy a magas árat okozza a 27%-os ÁFA és a kötelezően megfizetendő Artisjus díj is, ami rákerül a termék árára. Reméljük, hogy a jövőben csökken az ára és akkor már inkább elérhető lehet, addig viszont, ha csak nem kell feltétlenül ekkora bővíthetőség, akkor a 128 GB-os kiadás sokkal jobb megoldás.

Itt az új NM Card, a Huawei memóriakártya megoldásanm

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Megjelent a Huawei 128 GB NM Card Magyarországon

A Huawei NM Card memóriakártya a Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, P30, P30 Pro, P40 Lite és Mate Xs modellekkel is használható.

Huawei NM Card Reader: USB-s memóriakártyaolvasó a nanoSD-hez

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával