Hírek

Megjelent a Huawei AX3, az első Wi-Fi 6+ router

A Huawei nem csak az 5G területén lenne piacvezető, hanem a WiFi esetén is. Ennek részeként jelentette be a Wi-Fi 6+ technológiát még februárban, most pedig elérhetővé vált a hozzá készült router is.

Megjelent a Huawei AX3, az első Wi-Fi 6+ router

A Wi-Fi 6-os technológia fejlesztéséhez számos szabadalmat a Huawei jegyez, mellette pedig a gyártó továbbfejlesztette azt és így született meg a Wi-Fi 6+, illetve hozzá való routert is kiadott mostanra a Huawei.

Megjelent a Huawei AX3, az első Wi-Fi 6+ router

A világ első Wi-Fi 6+ routere a Huawei AX3 lett, amelybe a GigaHome 650-es négymagos chip került, 1,4 Ghz-es órajellel, ennek segítségével akár 3000 Mbps-os sebességet is elérhető a router. Az új négyantennás router a Harmony OS operációs rendszert futtatja. Ha valaki rögtön kihasználná a Wi-Fi 6+ előnyeit, a Huawei P40 Pro és P40 már támogatja azt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Az első Wi-Fi 6+ router, a Huawei AX3 ára egészen elérhető és barátságos lett, bár egyelőre még csak Kínában forgalmazza azt a gyártó. Az alap AX3-as router 229 jüan a gyártó hivatalos Vmall webshopjában, ez kb. 11000 forintos árnak felel meg. Az AX3 Pro 329 jüan, azaz bő 15 ezer forint. A vállalkozókedvűek már amúgy rendelhetik az Aliexpressről az első Wi-Fi 6+-os routert, az AX3 ára 52,99 dollár (kb. 17200 ft), míg az AX3 Pro is csak 69,99 dollár (kb. 22700 ft).

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker