HírekKiegészítők

Megjelent a Huawei okosszemüvege

Tavasszal, a Huawei P30 széria bejelentésével együtt debütált a Huawei és a Gentle Monster közösen készített okosszemüvege is, amely végre piacra kerül.

Ilyen lett a Huawei okosszemüvege

Az eredeti bejelentés szerint nyáron került volna piacra a Gentle Monster Huawei Eyewear, azonban ez csúszott és Kínában szeptember 13-tól lehet azt megvásárolni.

Megjelent a Huawei okosszemüvege

A kiegészítő ötféle kivitelben jelenik meg (mart East Moon 01, Smart Jack Blue 01, Smart South Side 01, Smart Alio 01, Smart Alio C1), a legolcsóbb kiadás 1999 jüan (kb. 85000 forint), míg a legdrágább 2500 jüanba (kb. 106 ezer forint) kerül.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A vállalat kommunikációja szerint a Huawei Eyewear minimalista dizájnnal készült és nem rendelkezik fizikai gombokkal. A töltőmodul, a dupla mikrofon, a chipset, a hangkeltő és az akkumulátor is a szemüveg szárába van integrálva és rendkívül fontos és hasznos, hogy a lencsék és a keret a felhasználó által cserélhető, így többek között sötétített és áttetsző lencsét is lehet vele használni, eltérő dizájnokkal.

Megjelent a Huawei okosszemüvege

Az okosszemüveg sztereó hangzással rendelkezik, képes kezelni a hívásokat és zenehallgatásra is megfelelő. Telefonhívásokhoz AI-val megtámogatott zajszűrést kínál.

A Gentle Monster Huawei Eyewear elsőnek Kínában válik elérhetővé, nemzetközi piacra nem tudni, hogy mikor érkezhet.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával