Hírek

Megjelent a Huawei P smart Pro

Lengyelországban bukkant fel a Huawei P smart Pro okostelefon, amely egy újdonságokkal telepakolt középkategóriás modell lett.

Megjelent a Huawei P smart Pro

Első ránézésre a készülék számos tényezőben hasonlít a nyáron piacra került P smart Z modellre, hiszen 6,59”-os Ultra FullView kijelzőt kapott, amelyen pop-up szelfi kamera található meg, de van azért több változás, módosulás is.

Ilyen például a hátlap, amelyen már három kamera van, a főszenzor 48 megapixeles, de van mellette egy 8 megapixeles ultra-széleslátószögű egység és egy 2 megapixeles mélységélességérzékelő kamera is.  A hátlap színe ezúttal nem az a kéttónusú megoldás, mint a P smart Z-nél, hanem sokkal inkább a P30 Pro modellre hasonlít, elérhető jégkristálykék árnyalatban és feketében. Fontos az is, hogy eltűnt róla az ujjlenyomatolvasó, az a hátlapról a bekapcsológombba került, mint a Nova 5T esetén.

Megjelent a Huawei P smart Pro

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P smart Pro modell még mindig a Kirin 710F SoC-vel érkezik, amely egy tavalyi középkategóriás megoldás és elég sok készülék kapta már meg. Mellé 6 GB RAM és 128 GB háttértár került, ezen kívül van még 4000 mAh kapacitású akkumulátor, GPS, aGPS, GLONASS is. Érdekesség, hogy ez esetben is csak “lassú”, 10 wattos töltés érhető el az USB-C porton keresztül, nincs 802.11ac WiFi és NFC sem.

A Huawei P smart Pro Android 9 rendszert futtat EMUI 9.1-gyel, illetve teljeskörű Google Mobile Serivces támogatással. A készülék Lengyelországban bukkant fel, 1400 zlotys áron, azaz átszámolva kb. 60 ezer forintba kerül, illetve a bevezetőkampány részeként Huawei Band 4-et ad mellé a gyártó a lengyel felhasználóknak.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával