Hírek

Megjelent a Huawei Y7 2019 Magyarországon

Magyarországon is elérhetővé vált a Huawei Y7 2019, a fiataloknak szánt középkategóriás okostelefont.

Megjelent a Huawei Y7 2019 Magyarországon

Külsőt tekintve nagyon hasonlít a Huawei P Smart 2019-re az új Y7 2019. Az előlapon 6,26”-os kijelzőt kapunk, amelynek felbontása HD+, azaz 720×1520 képpont és a Huawei Dewdrop Display megoldását kapta, azaz felül egy apró vízcsepp formájú kamera sziget lóg be.

Alatta a Qualcomm Snapdragon 450-es nyolcmagos SoC található meg, Adreno 506-os grafikus gyorsítóval, 3 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral, utóbbi microSD-vel kiegészíthető, ebből akár 512 GB-os kártyát is kezel az Y7 2019. A vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségeket figyelembe véve van Bluetooth 4.2, 802.11 b/g/n 2,4 Ghz-es WiFi, 4G LTE, illetve már az új modell is támogatja a Huawei Share 2.0-t. Magyarországra is Dual SIM kiadásként érkezik a kártyafüggetlen piacon a készülék, mindkét SIM helyen képes 4G hálózatra a telefon.

Az üveghatású, azonban valójában csak műanyag hátlap lekerekített, kézbe simuló, színeket tekintve pedig nagyon menő, hiszen a hagyományos fekete mellett elérhető belőle az auróra kék színátmenetes opció, illetve a korall piros, szóval végre elmondható, hogy itthon is van a Huawei-nek piros modellje, amo korábban nagyon hiányzott az amúgy színes palettából.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A hátlapon dupla kamera van, a főszenzor 13 megapixeles és F/1.8-as aperatúrával rendelkezik, a második szenzor 2 megapixeles, ez a mélységélességhez szükséges. Támogatja a mesterséges intelligencia alapú téma- és jelenetfelismerést, így fotózás közben automatikusan tudja a megfelelő beállításokhoz igazítani képet a telefon. Az előlapon 8 megapixeles kamera van.

A hátlap tartalmaz még egy ujjlenyomat olvasót, az arcfelismeréses feloldás mellett erről sem kell lemondani, illetve a készülékház egy méretes, 4000 mAh kapacitású akkumulátort is kapott.  Ezt microUSB-n keresztül lehet feltölteni, 10 wattos töltővel, a gyorstöltés sajnos nem támogatott.

Az Android 8.0-t és EMUI 8.2-t futtató Huawei Y7 2019 mind a három színben elérhető Magyarországon, 2 év garanciával 69 990 forintos áron startolt a hivatalos viszonteladóknál.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával