Hírek

Mégjobb vízállóságot kaphatnak a jövő Huawei telefonjai

Még komolyabb vízállósággal rendelkező készüléken dolgozik a Huawei, amelyet a HDC 2019-en demonstrált.

A Huawei először a Mate 10 Próval vezette be a por- és vízállósági tanúsítvánnyal ellátott okostelefonjait, ezek IP67-es minősítéssel rendelkeztek. A Mate 20 Pro és P30 Pro modellekkel lépett szintet, amelyek már IP68-as védettséggel rendelkeznek, azonban ezek a vétlen vízbe ejtések ellen védenek és nem javasolt a szándékos vízbe merítés és használat.

Még komolyabb vízállósági képességekkel rendelkező Huawei okostelefon prototípusa a HDC 2019-en

Mennyire vízállóak valójában a Huawei telefonjai?

A HDC 2019-en azonban kiállításra került egy olyan Huawei okostelefon prototípusa, amelyen a még komolyabb vízállóságot teszteli a gyártó, hogy speciális tok nélkül is lehetőség legyen víz alatt videózni.

A Huawei által kiállított okostelelefon statikus vízállósága ( azaz olyan vízben, amely nem mozog) akár 6 méter mélységig is terjed 2 óráig. A dinamikus vízállóság (mozgó víztömeg esetén, 0,9 m/s vízáramlással) 1,8 méterig terjed, szintén két órán keresztül. Természetesen ezen vízállóság is friss édesvízben történik úgy, hogy a víz és a telefon közötti hőmérséklet különbség nem nagyobb 5 °C-nál.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

LCD kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasós Huawei-t demóztak

Még komolyabb vízállósági képességekkel rendelkező Huawei okostelefon prototípusa a HDC 2019-en

Hogy a jövőben milyen okostelefonban debütálhat ez a rendkívül komoly vízállósági képesség, arról nincs információ még, azonban ezzel már valóban lehetne használni a készüléket biztonságosan vízalatti fotózásra, videózásra.

A HDC 2019 újdonságai és nagy bejelentései itt!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával