Hírek

Megjött a Huawei MatePad tablet M-Pen stylusszal

Bár már sok mindent lehetett tudni a bemutató előtt is az új Huawei MatePadról, a Huawei hivatalosan is leleplezte azt Kínában.

Megjött a Huawei MatePad tablet M-Pen stylusszal

A MatePad Pro után érkező olcsóbb modell 10,4”-os kijelzővel érkezik, 2000×1200 képpont felbontással. A 7,9 mm széles kijlezőkeretnek köszönhetően az előlap 84%-át a megjelenítő borítja be. a kijelző támogatja a hozzá való Huawei M-Pen stylus-t, ami 4096 szintű nyomásérzékenységet tud megkülönböztetni és mindösszesen 20 ms a késleltetése. A MatePad Próhoz hasonlóan a MatePad is képes vezeték nélkül tölteni az M-Pent, ehhez mágnesesen a felső részére kell csak illeszteni. 30 perc alatt teljesen feltölthető, amely elegendő lehet 10 óra rajzolásra.

Az új Huawei MatePad a 7 nm-es Kirin 810-es SoC-vel kerül piacra, rendszermemóriából 4, vagy 6 GB, míg háttértárból 64, vagy 128 GB állhat rendelkezésre. Az akkumulátor 7250 mAh kapacitással bír, 18 wattos gyorstöltéssel táplálható. A tablet mindkét oldalán egy-egy 8 megapixeles kamera található meg.

A WiFi-only és WiFi+4G kivitelű Huawei MatePad Android 10-zel és EMUI 10.1 rendszerrel érkezik, először Kínában lesz megvásárolható április 26-tól.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával