Hírek

Megnyitott az 5G Innovációs és Élmény Központ Londonban

Londonban megnyitott a Huawei 5G Innovation and Experience Centre, amely az 5G ökoszisztéma fejlesztését, bemutatását szolgálja.

Megnyitott az 5G Innovációs és Élmény Központ Londonban

A most megnyitott központban 5G-s tudásanyagok vannak felhalmozva, illetve lehetőség van a szakértelem megosztására azért, hogy az Egyesült Királyságban élő szakemberek számára könnyebb legyen az 5G-hez kötődő kooperáció.

A központ élmény részében a látogatók kipróbálhatják a valós idejű és interaktív játékokat, együtt zenélhetnek virtuális és kiterjesztett valóságban a kedvenc zenészükkel és további, az 5G hálózat előnyeit bemutató elemeket próbálhatnak ki.

Az 5G Innovation and Experience Centre megnyitásával a Huawei, mint az 5G technológia úttörője egy fontos lépést tett meg. Igazi együttműködési lehetőséget teremt az Egyesült Királyság vállalkozásai és mérnökei között, valamint megmutatja az 5G alkalmazásokban rejlő potenciált a privát és az üzleti szektorban egyaránt – mondta Jerry Wang, a Huawei UK vezérigazgatója.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei-nek 2019. Q3-ra már több mint 60 kereskedelmi szerződése volt a világ vezető szolgáltatóival az 5G hálózatok kiépítésére, többek között az Egyesült Királyságban is.

Forrás
https://www.huawei.com/en/press-events/news/2019/12/huawei-5g-innovation-experience-centre-london

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával