Hírek

Megújult a HuaweiBlog

Fedezd fel a megújult blogunkat!

Teljesen megújult a napokan a HuaweiBlog oldal, áttekinthetőbb, gyorsabb és biztonságosabb lett.

Visszatérő HuaweiBlog olvasóknak talán nem újdonság a bejelentés, hiszen már lassan egy hete, hogy megújult az oldal, azonban eddig elsősorban tesztként vizsgáltuk hogyan teljesít az új rendszer, de most jelentjük, remekül szuperál!

Megújult a HuaweiBlog

Újdonságok

Megújult felület

A HuaweiBlog 2016 tavaszán indult, az akkor használt dizájn a korábbi Tech2.hu-ról örökölte meg az oldal, azonban ez a megjelenés elég öreg volt, még 2012-ből származott. Bár a felület ma sem számított csúnyának, sok hiányossága volt, amiért ideje volt cserélni.

Az új főoldalon még több tartalom érhető el, rögtön első ránézésre is, mellette a weboldal sebessége is sokat javult. A mobilos nézet sokkal jobb lett, szebb és gyorsabb felületet láthatnak azon Huaweiblog olvasók, akik telefonról követik a brand történéseit.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Tiszta lappal

A blog motorja teljesen újratelepítésre és konfigurálásra került azért, hogy ne maradjon a régi rendszerből olyan probléma, amely akadályozná a működést. Ebből Te, az olvasó annyit vesz észre, hogy az oldal gyorsabb, kevesebb a hiba, több a funkció.

Megújult a HuaweiBlog

Jövőre készülve

2017 rendkívül sikeres év volt a HuaweiBlog történetében, ennek eredményeképpen a januári és a decemberi eredmények között jelentős eltérések mutatkoztak, csak hogy egy számot mondjak, 4x annyi oldalletöltés esett az év végén, mint az elején. És nem a december volt az év legerősebb hónapja.

Emiatt készülünk a megnövekedett forgalomra és teljesen új szerverre költözött a HuweiBlog.hu azért, hogy 2018-ban a legjobb szolgáltatást nyújthassa az olvasóknak, remélhetőleg még többnek.

Biztonságosabb

Apróságnak tűnik, de egyeseknek feltűnhetett, hogy a böngésző már Biztonságos weboldalként azonosítja a HuaweiBlogot, illetve http helyett https-sel jelenik meg. Ez nem véletlen, az SSL titkosításnak köszönhetően oldalunk még biztonságosabb lett az olvasóink számára.

Még több tartalom

A 2018-as év nagy tervekkel indult a HuaweiBlogon is. célunk a tartalom mennyiségének növelése úgy, hogy közben a minőségen is emelni szeretnénk. A Huawei Közösség csoportban közel 28 ezren vagyunk már, ahol rendkívül sok tapasztalat gyűlt össze, mellette sok ember számára tud segítséget nyújtani. Ez nem egy csoport. Ez egy valódi közösség.

Ha tetszik a HuaweiBlog és a Huawei közösség, amely egy egyszemélyes vállalkozás, akkor támogass engem akár 1 dollárral (~250 forint) Patreonon azért, hogy ez még jobb legyen.

A HuaweiBlog.hu megújulásában nagy szerepet játszott a noexit media, Csaba és Steve, köszönöm számukra a segítséget!

Készen állsz? Fedezd fel az új HuaweiBlogot!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával