HírekKiegészítők

Melian fa borítású telefontok bemutató

A Melian valódi fa védőtokjai jártak nálam, amelyet kifejezetten Huawei telefonokhoz kínál a környezettudatos hazai webshop.

Melian fa borítású telefontok bemutató

Egyetemista fiatalok indították el a Melian márkát, amely célja, hogy közelebb hozzák a természetet a Huawei felhasználóknak, ráadásul igen ígéretes a vállalkozásuk. Korábbi játékvezető ismerősöm, Soma keresett meg, hogy valószínűleg érdekelni fognak a védőtokjai, amiket Huawei telefonokhoz kínálnak.

Melian tok vásárláshoz használd a HB1500 kupont az exkluzív HuaweiBlog kedvezményért!

Bemutatta a termékeket, amelyek TPU kerettel rendelkező, valódi fa hátlappal rendelkező védőtokok, a környezettudatosság jegyében. Mint megtudtam, szerettek volna olyan tokot forgalmazni, ami természetközeli és lehetőleg minél környezetkímélőbb is. A tok kerete muszáj volt, hogy TPU legyen, hiszen egy teljesen fa tokot nem lehetett volna a készülékre helyezni a merevsége miatt és nem is nyújtott volna kellően nagy védelmet. Azonban a hátlapra már valódi fa került, amely tapintása kellemes.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Nem csak tokot vásárolsz, fát is ültetsz

Somától megtudtam, hogy a Melian minden vásárlás után egy fát ültet el. Pontosabban együttműködnek egy nonprofit szervezettel, amely elülteti a fákat. De a lényeg mindenképpen az, hogy a vásárlással a fák telepítését is támogathatod. Emellett Soma elárulta, hogy a jövőben tervezik az elhasználódott tokok visszagyűjtését, amelyet környezettudatosan újrahasznosíttatnak.

90 nap pénzvisszafizetési garancia

Nem csak meghibásodásra vállal a Melian garanciát, hanem arra is, ha nem tetszik a tok. Ha nem tetszik a tok, 90 napon belül jelzed ezt a Meliannak, visszaküldöd számukra és visszafizetik a vételárat. Ez főleg hasznos akkor, ha ajándékba veszed a tokot, hiszen ha véletlenül nem tetszene az ajándékozottnak, vagy véletlenül rossz telefonmodellre rendelted hozzá a tokot, egyszerűen visszacsinálható a vásárlás.

Natúr szabadság, vagy egyedi mintázatok

A Melian tokok kétféle kivitelben érhetők el. Az egyik a klasszik natúr tok, amelynék csak a fa borítás van a hátlapon. A másik opció, amikor valamilyen minta és szöveg van rajta. Ebből többféle kiadás is fellelhető a webshopban, illetve Soma elmondta, hogy egyes esetekben egyedi igényeket is kiszolgálnak a tokokból.

A következő modellekre érhetők el a Melian tokok:

  • Huawei P20 Lite
  • Huawei P20
  • Huawei P20 Pro
  • Huawei P30 Lite
  • Huawei P30
  • Huawei P30 Pro
  • Huawei Mate 20 Lite
  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro

Használd ki a HuaweiBlog kuponkódot!

Ha kipróbálnád telefonodra a Melian fa hátlapos tokot, használd az HB1500 kuponkódot, amely kizárólag a HuaweiBlog olvasóknak érhető el és 1500 forintos kedvezményt biztosít a termék árából!

Megvásárolnám a Melian tokot Huawei készülékemre!

Melian fa borítású telefontok bemutató

A cikk fizetett promóciót tartalmaz.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával