Akció

Nagy akcióban a Mate 20 Pro fa hátlapos tokok

A Melian nagy akciózást hirdetett a fa hátlapos telefonokokra azok számára, akik Huawei Mate 20 Pro okostelefonra vennék azt.

Készíts egyedi mintával fa hátlapos tokot és mentsd meg a Földet
Ez még nem lézergravírozott, de akár a házikedvencedről is csinálhatsz tokot a Melianon!

Mint ismert, a világszerte gyűrűző koronavírus járvány a különböző vállalatok, gyártók, webshopok ellátásait is nehezíti, így történt, hogy a Mate 20 Pro tokokra is folyamatosan magas az érdeklődés a Meliannál és hiába a nagy készlet, ez bizony kifogyott, most pedig amíg megérkezik az újabb szállítmány, a srácok nagyobb kedvezménnyel kompenzálják az átlagosnál hosszabb várakozást.

Melian fa borítású telefontok bemutató

Vasárnap (2020. 03. 15.) éjfélig 30%-os kedvezményt adnak a fa hátlapos Mate 20 Pro tokokra, legyen az sima, vagy mintás.

Készíts egyedi mintával fa hátlapos tokot és mentsd meg a Földet

Új lézergravírozott fahátlapos tokok Huawei telefonokra

Beszélgettem Somával, a Melian egyik alkotójával, aki elmondta, hogy általában gyorsan tudják szállítani a tokokat, azonban a Mate 20 Pro okozott most kis fejtörést számukra, ezért adnak inkább jelentős kedvezményt, így ha kicsit várni is kell, de legalább olcsóbban kapják meg.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Természetesen az akciós Mate 20 Pro tokok vásárlása után is ültetnek fát Magyarországon, illetve ezekre is él a 90 napos Melian garancia, ez idő alatt ha meggondolja magát valaki, visszaküldheti a tokot és visszakapja annak árát.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával