Frissítés

Nagyobb frissítés érkezett a Huawei Mate 20 Lite-ra

A Huawei Mate 20 Lite nagyméretű frissítést kapott, amelyben több kisebb-nagyobb változás is van.

Az SNE-LX1 10.0.0.212(C432E10R1P1) build számú szoftverfrissítés 3,91 GB méretű és OTA rendszeren keresztül érkezett a felhasználók készülékeire.

Nagyobb frissítés érkezett a Huawei Mate 20 Lite-ra

A frissítés javítja azt a hibát, mely miatt a Kifejezett hívásátirányítás bizonyos esetekben nem működött. Módosítja bizonyos kamerabeállítások alapértelmezett állapotát. Hozzáadja a HUAWEI Assistant funkciót a főképernyőhöz, mely intelligens emlékeztetőket, személyre szabott híreket és egyéb, releváns tartalmakat kínál.

A Mate 20 Lite is megkapta az Intelligenst töltési módot, mely lassítja az akkumulátor elöregedését azáltal, hogy MI-tanulási módszerekkel alkalmazkodik a felhasználója töltési szokásaihoz, így megakadályozva az akkumulátor folyamatos töltését, amikor az teljesen fel van töltve. A frissítéssel ez a mód alapértelmezetten engedélyezve van.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A frissítés tartalmazza a 2020 májusában kiadott Android biztonsági csomagot.

Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ezt a jelzést köszönjük Attilának.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával