Hírek

Nagyon ütős lett a Huawei Mate 30 is

A Huawei Mate 30 sokkal több csúcskategóriás funkciót kapott, mint elődje, a Mate 20, ezzel még közelebb érezhetik magukat a vásárlók az új Pro modellhez, természetesen adódnak azért különbségek.

Huawei Mate 30

Rögtön kétféle kiadás is jön, az “alap“ Huawei Mate 30-be a Kirin 990 kerül és 4G támogatású lesz, míg a Huawei Mate 30 5G kiadásba a Kirin 990 5G kerül, a nevekből adódóan természetesen 5G hálózatok kezelésére is képes. Háttértárat tekintve 128 GB lesz elérhető, 6, vagy 8 GB RAM-mal, ez utóbbi régiónként eltérő lesz.

Bemutatkozott a Huawei Mate 30 Pro

A Huawei Mate 30 modellek 6,62”-os kijelzőt kapnak, azonban már OLED panellel, FullHD+ (2340×1080) felbontással. Ennél a sorozatnál továbbra sincs ívelt kiadás, ez megmarad a Pro modellek számára.

A hátlap dizájnja szinte megegyezik a Pro modellével, azonban csak három kamera került. A főkamera a 40 megapixeles Huawei SuperSensing szenzor, mellé 16 megapixeles ultra-széleslátószögű kamera került, illetve van egy 8 megapixeles telefotó kamera. A negyedik pont a kerek kameraszigeten a lézeres autofókuszt tartalmazza. Érdekesség, hogy az előlapon a notch szélesebb lett és két kamera is helyet kapott, viszont a felbontás “csak” 24 megapixel.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Mate 30

A Mate 30 is képes az új Super Slow-Mo-ra, aminek köszönhetően 720p felbontás mellett akár 7680 fps-es felvétel készíthető, ezzel nyújtva rendkívül látványos lassítást a videón. Elérhető az UHD éjszakai mód és a 4K Time-lapse is.

A Huawei Mate 30 Android 10 és EMUI 10 rendszerrel érkezik. Az üveg hátlap alatt 4200 mAh kapacitású akkumulátor van, amely 40 wattos superCarge töltésre képes, illetve megkapta a 27 wattos vezeték nélküli töltést is. A Mate 30 az elődjéhez hasonlóan csak IP53-as por- és vízállósággal rendelkezik.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával