Kiegészítők

Nillkin védőtokok a Huawei P30 okostelefonhoz

A Huawei P30 okostelefonhoz is elérhetővé vált a Nillkin tokjainak széles skálája.

Az ismert kínai kiegészítő gyártó tokjait sokan szeretik, mert itthon is elérhetők, a minőségük általában jó és az áruk sem vészes. A Huawei P30 okostelefonhoz elsőkörben ötféle tok vált elérhetővé a Nillkintől.

A Qin Series egy flipes bőrtok. Az előlapot borító flipen nincs ablak, teljes egészében beborítja azt. A bőrtok fekete, barna és piros színben került gyártásra a P30 telefonhoz.

Huawei Qin Series Huawei P30

A Nature Series egy normál TPU védőtok, amely vékony borítást kínál a telefonhoz, megerősített sarkokkal, amelyek a kisebb esésektől próbálják megvédeni a P30-at. A Nature Series alapvetően átlátszó, de ezen belül három különböző kiadás érhető el, van teljesen átlátszó, illetve van olyan, amely barna, illetve szürke árnyalatot kapott.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Nillkin védőtokok a Huawei P30 okostelefonhoz

A Nillkin Textured Case hátoldala apró pöttyös kialakítást kapott, ez a textúra stabilabb fogást és kellemes tapintást biztosítat a P30 tulajdonosainak. A hátlapi rész kemény műanyagból készült, míg az oldalsó keretet TPU szilikon rész fedi.

Nillkin Textured Case Huawei P30

A másik, texturált hátlappal rendelkező tok a Nillkin Synthetic Fiber, amely hátoldalán szénszálas hastású felület van, amely elég jól néz ki. Ez utóbbi két tok csak fekete színben érhető el egyelőre.

Nillkin Synthetic Fiber Huawei P30

A kemény műanyagból készült Frosted Shield tok sokféle modellre elérhető, így nem meglepő, hogy ezt a Huawei P30-ra is elérhetővé tette a Nillkon.

Nillkin Frosted Shield Huawei P30

A hátlapot és az oldalsó éleket borító puha tapintású, de kemény anyagú tok hátlapja textúrázott mintázattal rendelkezik. Ezt a tokot arany, piros, fehér és fekete árnyalatban is meg lehet vásárolni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával