HírekKiegészítők

Notebookká varázsolható a Huawei telefon ezzel a kiegészítővel

Egy új kiegészítővel egy notebook dokkolót kaphatunk a Huawei telefon PC módjához.

A NextDock 2-höz Kickstarter projekt keretein belül gyűjtik a megvalósításhoz szükséges pénzt, a 2019 szeptemberi megjelenéssel elérhető notebook dokkoló ára 199 dollár, azaz kb. 56 ezer forint.

NextDock 2

Kívülről úgy néz ki, mint egy notebook, minőségi alumínium háza van, amely 13,3”-os FullHD IPS kijelzőt tartalmaz, illetve teljes méretű QWERTY billentyűzet és multi-touch képes touchpad került bele. Az 1420 grammos kiegészítőben nincs bonyolult hardver, helyette az USB-C-n keresztül csatlakoztatott Huawei okostelefon PC módja fog futni rajta.

A dokkoló tartalmaz egy SD kártya olvasót, egy 3,5 mm-es jack csatlakozót, egy hagyományos USB-A csatlakozót, HDMI-t, illetve három USB-C portot. Ez utóbbiak közül egy bemenet, a PC mód aktiválásához, egy töltésre van, a harmadik pedig bővítésre. Az alumínium ház 38 Wh kapacitású akkumulátorral van ellátva és négy 1 wattos hangszóró is beépítésre került.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

NextDock 2

A PC mód egy igen élhető megoldása lenne ez, hiszen amíg viszonylag kevésbé átlagos az, hogy valaki okostévén használja ezt a megoldást, illetve a monitorral történő használat is nagyon kötött, ellenben egy ilyen notebook dokkoló nagy szabadságot adhatna a felhasználóknak. A termék ára sem vészes, viszont hátránya, hogy fél évet várni kell rá.

A NextDock 2 kompatibilis a Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 Pro modellekkel.

Forrás
KickStarter

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával