HírekKiegészítők

Notebookká varázsolható a Huawei telefon ezzel a kiegészítővel

Egy új kiegészítővel egy notebook dokkolót kaphatunk a Huawei telefon PC módjához.

A NextDock 2-höz Kickstarter projekt keretein belül gyűjtik a megvalósításhoz szükséges pénzt, a 2019 szeptemberi megjelenéssel elérhető notebook dokkoló ára 199 dollár, azaz kb. 56 ezer forint.

NextDock 2

Kívülről úgy néz ki, mint egy notebook, minőségi alumínium háza van, amely 13,3”-os FullHD IPS kijelzőt tartalmaz, illetve teljes méretű QWERTY billentyűzet és multi-touch képes touchpad került bele. Az 1420 grammos kiegészítőben nincs bonyolult hardver, helyette az USB-C-n keresztül csatlakoztatott Huawei okostelefon PC módja fog futni rajta.

A dokkoló tartalmaz egy SD kártya olvasót, egy 3,5 mm-es jack csatlakozót, egy hagyományos USB-A csatlakozót, HDMI-t, illetve három USB-C portot. Ez utóbbiak közül egy bemenet, a PC mód aktiválásához, egy töltésre van, a harmadik pedig bővítésre. Az alumínium ház 38 Wh kapacitású akkumulátorral van ellátva és négy 1 wattos hangszóró is beépítésre került.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

NextDock 2

A PC mód egy igen élhető megoldása lenne ez, hiszen amíg viszonylag kevésbé átlagos az, hogy valaki okostévén használja ezt a megoldást, illetve a monitorral történő használat is nagyon kötött, ellenben egy ilyen notebook dokkoló nagy szabadságot adhatna a felhasználóknak. A termék ára sem vészes, viszont hátránya, hogy fél évet várni kell rá.

A NextDock 2 kompatibilis a Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 Pro modellekkel.

Source
KickStarter

Related Articles

Back to top button