Hírek

Október óta 50%-kal növelte 5G érdekeltségét a Huawei

A Huawei az egyik legnagyobb legnagyobb szereplő az 5G körében és úgy tűnik, hogy ez az amerikai szankciók és hadjárat ellenére sem nagyon fog változni.

Október óta 50%-kal növelte 5G érdekeltségét a Huawei
Ding Yun, a Huawei londoni sajtóeseményén

A Huawei egyik vezetője, Ding Yun megerősítette, hogy a vállalatnak már 91 szerződése van 5G hálózat telepítésére, illetve eddig 600 ezer darab 5G MIMO AAU (aktív antenna egység) modult szállított le a megrendelőinek.

Európában van a legtöbb 5G szerződése a Huawei-nek, számszerűen 47, azaz régiónkban a legerősebb. Ezen kívül Ázsiában 27, a Föld többi kontinensén pedig 17 megállapodást sikerült már kötni.

A Huawei MIMO AAU moduljai támogatják az összes SUB 6G frekvenciát és sávot, így széleskörű 5G képességekkel rendelkeznek. Ezen kívül fontos, hogy nem csak 5G-t, de a 2G, 3G és 4G hálózatokat is támogatják, amelynek segítségével jelentősen csökkenthető a telepítési helyigény, illetve akár 30%-kal lehet alacsonyabb a teljes költsége a konkurens megoldásokhoz képest.

Október óta 50%-kal növelte 5G érdekeltségét a Huawei

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei azt is bejelentette, hogy az “5G Partner Innovation Program” keretein belül az elkövetkező 5 évben 20 millió dollárral támogatják az innovatív 5G megoldások kialakítását.

2019 októberében a Huawei még 60 kereskedelmi hálózatnál járt és 400 ezer MIMO AAU modulnál, ami azt jelenti, hogy kevesebb mint fél év alatt mindkét területen kb. 50%-kal tudta növelni az eredményeit. 2021 végére az elemzők szerint 500 millió aktív 5G felhasználó lesz, amely jelentős terepet kínál a Huawei-nek a bővülésre.

Forrás
Mobileworldlive

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával