Frissítés

Optimalizációt és hibajavítást hozott a Huawei Mate 30 Pro frissítése

A hazai Huawei Mate 30 Pro modellekre új szoftververzió érkezett, amely több optimalizációt és hibajavítást is tartalmaz.

Élet a HMS-sel: Huawei Mate 30 Pro kezdeti lépések

A LIO-L29 10.0.0.193(C432E6R7P1) szoftververzió mérete 602 MB, kiemelkedően nagynak tehát nem tekinthető. Ennek ellenére sok apróságot tartalmaz.

A kamerát tekintve javít annak teljesítményén, elsősorban bizonyos fotózási szituációkban történt optimalizáció.

Javult a WiFi kapcsolat stabilitása. A játékok során optimalizálásra került a képernyő érzékenysége, amellyel egyes játékkörülmények között lehetett gond korábban. Kijavításra került az a hiba is, amely miatt egyes játékok nem megfelelően működött a “Ne zavarj” funckió.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Multi-képernyős Mobiliroda opció funkcionalitása tovább bővlt, már nem csak telefonnal, hanem akár tablettel is együttműködik, annak kijelzőjén is megjelenhet a telefon képernyője és arról vezérelhető az eszköz, illetve gyorsan lehet így fájlokat másolni tabletről telefonra és fordítva.

A frissítés integrálja a 2019 decemberi Android biztonsági frissítést a készülék szoftverébe.

A frissítés OTA-n keresztül érkezik a felhasználók készülékeire. Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával