Hírek

Összehajtható kijelző az első 5G-s Huawei telefonban

A World Economic Forumon a Huawei-től Ken Hu bejelentette, hogy 2019 közepén bemutatja a gyártó az első 5G-s okostelefonját, amely összehajtható kijelzővel fog rendelkezni.

Összehajtható kijelző az első 5G-s Huawei telefonban

A flexibilis kijelzők, összehajtható megjelenítők témája évek óta izgatja a gyártók és ezzel együtt a fantáziáját, azonban a technológia ez idáig nem tudott megfelelő minőséget felmutatni ahhoz, hogy piacképes eszközök kerüljenek ki belőle.

Az első 5G-s okostelefonunkban mutatjuk be az összehajtható kijelzőt is – mondta Ken Hu az eseményen.

Úgy látja, hogy az 5G egy óriási előrelépés lesz a felhasználók életében. Bár sokan úgy gondolják, hogy ez csak a sebességről szól, sokkal fontosabb dolgok állnak az 5G mögött. A Huawei vezető szerint három pillére van az 5G technológiának: kiterjesztett mobilhálózat, alacsony késleltetés és IoT. Valószínűleg az 5G segítségével nagyon sokat tud változni az életünk, beleértve az okos eszközök dinamikusabb terjedését is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Balong 5G01

A Huawei korábban is beszélt az összehajtható kijelzős telefon fejlesztéséről, illetve arról, hogy 5G-s okostelefont ad ki. Úgy tűnik, hogy 2019 közepén a kettőt egyben adja ki. Ez egyébként nem meglepő, korábban már jelezték, hogy a következő év nyarán jön az első 5G képes telefon a Huawei-től.

Forrás
Telecoms.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával