HírekKiegészítők

Az Otterbox kaktuszból csinál bőrhatású tokokat és óraszíjakat

Az OtterBox bejelentett az iPhone 15 és az Apple Watch tulajdonosok számára egy új tok szériát saját anyaggal – a kaktusszal – ezzel lehetőséget kínálva, hogy kivonják a hagyományos bőrt a mindennapi használatból a kiegészítők terén.

Az OtterBox a CES 2024 kiállításon bemutatta az Apple készülékekhez gyártott új tartozékait. A cég meg akarja mutatni, hogy a fenntarthatóság nem azt jelenti, hogy gyengébb terméket kínálnak, hanem egy új, környezetbarát bőralternatívát dob piacra, amely alapja a kaktusz.

Az Otterbox kaktuszból csinál bőrhatású tokokat és óraszíjakat

Kocsi Judit sport mentáltréning

“Kaktuszbőr”: egy fenntartható választás

Ez az egyedülálló új kaktuszbőr anyag a nopal kaktusz (ismertebb fügekaktusz néven) érett párnáiból betakarított rostokból és fehérjékből készül. A kaktusz további előnye, hogy felszívja a CO2-t, és mivel eleve nedvdús az anyaga, a feldolgozás során az egész folyamat már kevesebb vizet használ, mint más növényi alapú anyagok esetében. Mindez egy nagyon fenntartható megközelítést jelent az iPhone és az Apple Watch védelmében.

OtterBox Symmetry Series Cactus Leather tokok

Az iPhone 15 esetében ott lesznek az új Otterox Symmetry Series Cactus Leather tokok. Ezek megfelelnek a DROP+ szabványoknak, amelyek az OtterBox állítása szerint háromszor akkora védelmet nyújtanak, mint a normál leejtési besorolásoknál. A MagSafe mágnesek szokásos gyűrűje a tartozékokkal való párosításhoz vagy a töltőkhöz való dokkoláshoz természetesen elérhető. Ezen tokok mindegyike 59.99 dollárért kerül piacra.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Apple Watch-szíjak és MagSafe pénztárca

A tokok mellett az OtterBox egy ugyanebből a kaktuszanyagból készült Apple Watch-szíjat is piacra dob. Ugyanez igaz lesz a MagSafe pénztárca-kiegészítőre is, amely még idén 39.99, illetve 49.99 dollárért fog megjelenni.

Az Otterbox kaktuszból csinál bőrhatású tokokat és óraszíjakat

Az OtterBox kaktuszbőr tokok és szíjak egy új, fenntartható lehetőséget kínálnak az iPhone 15 és az Apple Watch védelmére. Az anyagok minősége és a védelem szintje megegyezik a hagyományos bőr termékekkel, de a kaktuszból készült anyag környezetbarátabb hosszú távon.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával