AkcióHírek

Piacra kerül a Huawei MateBook

Az MWC 2016-on debütált február végén a Huawei MateBook, a gyártó első 2-in-1 készüléke, amelyet a Microsoft partnerségében alkotott meg.

huawei-matebook

A Microsoft amerikai üzleteiben és webshopjában már előrendelhető a Windows 10-es eszköz, a megjelenése pedig július 11-én lesz.

A 12″-os IPS kijelző 2160×1440 képpont felbontású és a speciális MatePen érintőtollal is vezérelhető. A fém házon ujjlenyomat olvasó, dupla mikrofon és sztereó hangszóró, illetve egy USB 3.0 sebességű USB-C port is megtalálható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A legolcsóbb konfiguráció Intel Core m3-6Y30 processzort, 4 GB RAM-ot és 128 GB flash háttértárat tartalmaz, ezért nettó 699 dollárt kell kifizetni. Ugyan ezért, de Core m5-6Y54 processzorral már 849 dollárt. Ha az m5 processzor mellé 8 GB RAM és 256 GB háttértár jár, az 999 dollárba kerül, míg az 512 GB-os flash esetén 1199 dollárt kér el a Microsoft. Egyelőre a Core m7-es kivitel nem rendelhető.

A MateBookhoz doboza hálózati töltő adaptert, hozzá való USB-C kábelt, USB-C to microUSB kábelt és microUSB to USB-A adaptert tartalmaz. Opcionálisan vásárolható meg a MateBook Portfolio KeyBoard, a MatePen, illetve a MateDock is.

A Huawei MateBook Magyarországon is piacra kerül, egyelőre azonban nem tudni, hogy pontosan mikor.

Forrás: MicrosoftStore

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával