Hírek

Pillantás a Mate 9 használati útmutatójába

Sorra érkeznek a kiszivárgott információmorzsák a Huawei következő – szó szerint – nagy dobásáról, azaz a Mate 9-ről. A múltkori renderelt képek, specifikációk és várható ár mellé most egy a készülék állítólagos használati útmutatójából napvilágot látott információ is érkezett.

huawei-mate9_usermanual_01

Azt már több hírforrás is megemlítette, hogy a Mate 9 a nemrégiben bemutatott Kirin 960-as processzorral mutatkozhat be, rögtön két változatban, melyből a “Pro” utótagot kapó variáns hosszanti oldalain hajlított kijelzővel rendelkezik majd. Az eltérés elvileg ebben ki is merül, így a többek közt a négyszeres optikai zoommal rendelkező, két optikás Leica kamera is közös vonás lehet, melyet a most közre adott képek szerint két tónusos LED villanó, lézeres távolságmérő és infravörös szenzor is kiegészít.

huawei-mate9_usermanual_02

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A “kínai Twitternek” is csúfolt Weibo oldalán napvilágot látott dokumentáció ezen felül sokat nem árul el, mindössze a már egyre gyakoribbnak számító dual SIM megoldásról tanúskodik, vagyis a második nanoSIM a memóriakártya foglalat felhasználásának rovására kerülhet a készülékbe.

huawei-mate9_usermanual_03

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával