Hírek

PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS: nincsenek szavak

Az új P-széria mellett a Huawei bemutatta az eddigi legjobb luxus telefonját, a PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS-t is.

PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS: nincsenek szavak

Az új modell a PORSCHE 911 GT3 RS sportautó dizájnját egészíti ki. A 6”-os AMOLED kijelző 3D hatású üvegborítással rendelkezik, ezen kívül a hátlap is üveggel van ellátva. A 2K-s kijelző mellé 6 GB RAM került, míg a háttértár igazán brutális, ugyanis az “alapmodell” 256 GB-ot kapott, míg a drágább verzióba 512 GB háttértár került.

A fekete, vagy piros színben pompázó készülékház hátlapján megtalálható a három darab Leica kamera-rendszer, amelyet a Huawei P20 Pro is megkapott.

PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS: nincsenek szavak

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Mate RS több olyan extra funkciót is kapott, amelyeket talán a jövő Huawei telefonjai is megkaphatnak. Ilyen például a dupla ujjlenyomat olvasó. A hátlapi szenzoron kívül a kijelzőbe építve is elérhető egy szenzor azért, hogy a felhasználó maga válassza ki azt, hogy milyen módon oldaná fel a telefont. Ezen kívül a PD tulajdonosok vezeték nélküli töltéssel is rendelkeznek, bár az tény, hogy a SuperCharge még mindig sokkal gyorsabb opció feltölteni a beépített akkumulátort.

PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS: nincsenek szavak

A luxusra vágyó vásárlók DOLBY ATMOS sztereó hangzást is kapnak, de szintén említésre méltók a bőr tok opciók a telefon mellé.

Mennyi az annyi? Sok. Magyarországon nem kerül piacra a PORSCHE DESIGN Huawei Mate RS, azonban Európában a 256 GB-os verzióárt 1695 eurót, az 512 GB-os kiadásért pedig 2095 eurót kell majd fizetni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával