Hírek

PORSCHE DESIGN Huawei Mate20 RS: üveg és bőr

Óriási titok övezte, de bemutatkozott a PORSCHE DESIGN Huawei Mate 20 RS luxusmodell is.

A PORSCHE DESIGN kiadás előlapja szinte teljesen megegyezik a Mate 20 Próval, így megkapta a 2K-s FullView kijelzőt, alá építve az ujjlenyomat olvasót, valamint a szenzorokkal telepakolt notch-ot.

PORSCHE DESIGN Huawei Mate20 RS: üveg és bőr

A hátlap azonban más lett, középen egy függőleges üveg csík fut végig rajta, amely két oldalán egy-egy valódi bőr borítás található meg, ezzel idézve a sportkocsik világát.  A négy kamera nem kapott összefüggő kiemelkedést, az üveg felületen mind külön-külön, lencsénként érhető el.

 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A PORSCHE DESIGN Huawei Mate 20 RS is megkapta az összes finomságot a Mate 20 Próból, beleértve az új Kirin 980-as SoC-t, a vezeték nélküli töltést, a 4200 mAh-s akkumulátort,a  40 wattos új SuperCharge-ot. A készülék azonban 6 helyett már 8 GB RAM-mal lesz felszerelve, illetve háttértárat tekintve is 256 GB-os és 512 GB-os kiadás lesz. Színeket nézve fekete és piros kerül piacra.

Az PD kiadás nem lett drágább, mint a tavaszi Mate RS, a 8 GB + 256 GB-ért 1695 eurót, míg a 8 GB + 512 GB-ért 2095 eurót kell leszurkolnia annak, aki megvásárolná.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával