Hírek

PORSCHE DESIGN Huawei Mate40 RS – akinek semmi sem elég

A Huawei bemutatta a Mate40 széria PORSCHE DESIGN  kiadását, amely vaditóan jól néz ki.

PORSCHE DESIGN Huawei Mate40 RS - akinek semmi sem elég

Az új PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 40 RS technikailag közel megegyezik a Mate40 Pro+ modellel, azonban kicsit merészebb hátlapot, illetve több háttértárat kapott.

Az előlapon maradt a 6,76”-os 90 Hz-es OLED 1344×2772 felbontású ívelt kijelző, alatta pedig a Kirin 9000 új 5 nm-es 5G SoC. A PORSCHE DESIGN modell nem csak 12 GB RAM-ot kapott, hanem mellé 512 GB beépített háttértárat.

A hátlapon kiemelkedő kamerasziget hatszögletű, enyhén kerekített vonalvezetést kapott, 5 lencsével. A főkamera 50 mefapixeles, mellé került a 20 megapixeles, második generációs Cine Camera szenzor, ultra-széles látószöggel. Van egy 12 megapixeles 3x-os optikai zoomot biztosító kamera, illetve egy 8 megapixeles felbontású, 10x-es optikai zoomot biztosító kamera. Ezen kívül egy  mélységélességet mérő lézeres szenzor került a készülék kameralencséjére. További különlegesség, hogy egy lézeres hőmérő egységet is kapott a PORSCHE DESIGN modell.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

PORSCHE DESIGN Huawei Mate40 RS - akinek semmi sem elég

A hátlap új, nano-tech kerámai borítást kapott, aminek köszönhetően elég nehéz, 234 grammos lett. A fekete és fehér színben elérhető hátlapon függőleges csík húzódik végig, amitől elég jól néz ki a készülék.

Az alatta található 4400 mAh kapacitású akkumulátor 66 wattos vezetékes, 50 wattos vezeték nélküli Huawei SuperCharge gyorstöltéssel látható el árammal.

A PORSCHE DESIGN Huawei Mate40 RS ára 2295 euró lesz, azaz átszámítva közel 840 ezer forint.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával