Uncategorized

Próbáld ki a Monese kártyát és kapsz 5000 forintot érte

Nem csak a Revolutot érdemes kipróbálni, ha külföldi devizákban fogadnánk pénzt, vagy fizetnénk, hanem a Monese-t is, amely egy GBP és EUR bankszámlát ad, valamint 15 brit font bónuszt is kaphatsz regisztráció után.

Próbáld ki a Monese kártyát és kapsz 5000 forintot érte

A Monese egy digitális banki szolgáltató, amely elsősorban az Angliában dolgozóknak segít a könnyű bankszámlaszám szerzésben, de a hazai felhasználóknak is hasznos, ha nem forintban járatják a pénzüket. Az alkalmazásban brit font és eurós számla is nyitható, mintkettőhöz külön IBAN fog tartozni, így ezen devizákban olcsóbban lehet pénzt befogadni. A forintra váltás a Revoluthoz hasonlóan bankközi árfolyamon történik, szóval kedvezőbb, mintha a hazai bankoddal végeznéd.

Ide katinttva igényelheted a 15 font bónuszt ingyen!

A regisztrációhoz tartozik egy ingyenes MastarCard bankkártya, amelynek nincs kiállítási, vagy éves költsége, díja. A 15 fontos bónusznak három feltétele van, használd a promókodót (ADAMK616), tölts fel regisztráció során 10 fontot a számlára, majd a kapott bankkártyával végezz el egy tranzakciót, azaz vásárlást.

A számlanyitással teljesen ingyenesen kezelhető a szolgáltatás addig, amíg a számla devizájától (GBP, vagy EUR lehet) eltérő fizetés nem éri el a 2000 fontont (vagy eurót), ezt követően 2%-os díjat tesz rá, illetve ugyan ez igaz az utalások esetén is. Havonta 200 font vehető fel ATM-ből készpénzben, ingyenesen.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Próbáld ki a Monese kártyát és kapsz 5000 forintot érte

A Monese hasonló a Revoluthoz. Akik a digitális bankolás felé mennének, érdemes kipróbálni ezt a megoldást. Jelenleg még nem tudni, hogy a jövőben melyik szogáltatás válhat piacvezetővé a jövőben. A különböző megoldásokkal azonban eltérő előnyöket lehet elérni. A Revolut a regisztrációért 3000 forintot ad, erről itt írtunk. A Monese regisztráció során 15 fontot, vagy 15 eurót ad (ez a devizanemtől függően kb. 5200 ft, vagy 4800 ft).

Ha ki akarod próbálni az alkalmazás adta összes szolgáltatást, regisztráció után a PREMIUMLEASE kóddal tudsz 3 hónap ingyenes Premiumot kérni, a végén csak akkor kell a 4. hónapért fizetni, ha szeretnél, ha nem, akkor marad a Simple ingyenes csomag.

A cikk fizetett promóciót tartalmaz.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával