AkcióHírek

Rózsaarany, fém szíjas Huawei Watch GT 2 Magyarországon

Hosszú várakozás után megjött a rózsaaranyarany női Watch GT 2 is Magyarországra.

2018-ban a Huawei Watch GT órák bemutatásakor nagyon sokan hiányolták, hogy csak a 46 mm-es kiadás jelent meg Magyarországon, így nem volt valódi, hölgyeknek szánt modell. A Watch GT 2 sorozattal ez megváltozott, bár lassabban érkeztek be a kisebb, 42 mm-es modellek, de végre lett hazánkban is kínálat ezekből a termékekből.

Rózsaarany, fém szíjas Huawei Watch GT 2 Magyarországon

Egyértelműen a legelegánsabb a “Refined gold”, azaz rózsaarany árnyalatú 42 mm-es Watch GT 2 kiadás, amely rózsaarany keretet és fém szíjat kapott. Az 1,2 “-os AMOLED kijelzős sportóra akár 1 hetes üzemidőre is képes egy hét feltöltéssel. A női csuklóra mérezett 42 mm-es modell esetén fontos tudni, hogy nem rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval, emiatt nem használható telefon kihangosítóként.

A Huawei Watch GT 2 42 mm-es fémszíjas rózsaarany kiadása 99 999 forintos áron startolt a hivatalos viszonteladóknál, azonban van, ahol már akcióban 89 999 forintért is elérhető.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Watch GT 2 széria ezzel igen széles lett, hogy mindenki megtalálja a magának valót. Egyedül a 46 mm-es fémszíjas Elite kiadás, amely hazai elérhetőségéről nincs információ.

Magyarországon elérhető Watch GT 2 modellek

  • Watch GT 2 46 mm Pebble brown (ezüst tok és barna bőrszíj)
  • Watch GT 2 46 mm Matte black (fekete tok és fekete szilikonszíj)
  • Watch GT 2 42 mm Gravel beige (ezüst tok és bézs bőrszíj)
  • Watch GT 2 42 mm Night Black (fekete tok és fekete szilikonszíj)
  • Watch GT 2 42 mm Refined gold (rózsaarany tok és rózsaarany fémszíj)

A Huawei január 21-i sajtótájékoztatóján megtudtam, hogy a Watch GT 2 széria 2019 utolsó két hónapjában háromszor keresettebb volt, mint egy évvel korábban az első generációs kiadás, ami azt mutatja, hogy rendkívül népszerű modellről van szó. Valószínűleg a női kiadások elérhetővé tétele tovább javítja a sportóra iránti érdeklődést a magyar piacon is.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával