Kiegészítők

Speciális kiegészítő jelent meg a Huawei FreeBuds Pro headsethez

A Misodiko nevű gyűrtó kifejetten headsetekhez, fejhallgatókhoz gyárt kiegészítőket, a Huawei FreeBuds Pro modellhez is készített egy terméket.

Misodiko speciális FreeBuds Pro memóriaszivacsos gumiharang

A Huawei aktuális csúcs TWS headsetéhez egy speciális, memória szivacsos gumiharangot készített. Ezt a gyári gumiharang helyére lehet felhelyezni és a vállalat szerint kényelmesebb viseletet biztosít annak köszönhetően, hogy jobban felveszi a hallójárat formáját és meg is tartja azt. A Misodiko szerint az emlékező szivacs segítéségvel jobb az audio élmény, az jobban kiemeli a mélyhangokat, valamint távol tartja a kívülről beszűrődő zajokat.

Misodiko speciális FreeBuds Pro memóriaszivacsos gumiharang

A kiegészítő többféle csomagban kapható, három pár fülhallgató harangot tartalmaz. Van olyan csomag, amelyben 1-1 pár van S, M és L méretben, azoknak, akik még nem tudják, hogy melyik az ideális számukra. Akik már ismerik a terméket, azok egyféle méretből is rendelhetnek három párt. A cég közlése szerint a memóriahabos harang tökéletesen illeszkedik a FreeBuds Pro töltőtokjában is, így használható vele együtt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Misodiko speciális FreeBuds Pro memóriaszivacsos gumiharang

A Misodiko speciális FreeBuds Pro memóriaszivacsos gumiharangja 16 dollárba kerül, azaz majdnem 5 ezer forintba. Ez elsőre borsosnak hangozhat három pár apró gumiharangért, azonban ha valaki napi több órát használja a Freebuds Pro headsetet és az esetleg nyomja a hallójáratát, akkor ezzel megszüntetheti a problémát.

A Huawei FreeBuds Pro headsethez szánt kiegészítő ide kattintva rendelhető meg.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával