Akció

Tabletekkel bővítette kínálatát a Rejoy az iskolakezdésre

2022-ben indult el Magyarországon is a Rejoy, amely felújított telefonok professzionális kereskedelmével foglalkozik. Az eMAG csoporthoz tartozó startup most bővítette a portfóliót, már tabletek is megtalálhatók a kínálatában.

A Rejoy használt telefonokat értékesít. Ezeket előtte 67 lépcsős tesztelési fázison keresztül ellenőrzi, hogy megfelelő minőségű legyen, besorolja egy minőségi kategóriába állapota szerint és így kínálja az ügyfeleknek. Ehhez 24 hónap jótállást, ingyenes szállítást és 30 napos díjmentes visszaküldést is kínál. Ezzel pedig elég csábító lehet, hiszen amíg például egy Marketplace-en található használt telefon megvásárlásában benne lehet a nagyobb rizikó (Valós a hirdetés? Átvernek? Tényleg olyan az állapota, mint a leírt? Mi van, ha elromlik később? Jótállás?), és felmerül a kérdés, hogy ez megéri-e az árát. Tény, hogy a Rejoy-on sokszor magasabb az ár, mint a magánszemélyek ajánlataiban, cserébe viszont a cég 27%-os ÁFA-s számlát, 24 hónap jótállást is ad a készülékekre, illetve biztosítja, hogy visszavásárolja a készüléket 30 napon belül, ha nem felel meg a felhasználónak.

Apple iPad mini

Tavaly Az Apple, a Samsung, a Xiaomi és a HUAWEI telefonjaival indult el idehaza is a Rejoy, 2023. nyarán pedig bekerült a kínálatba a tablet szekció is. Egyelőre csak Apple iPad készülékekkel lehet találkozni a weboldalon, abból viszont több van, közel harminc különböző modell közül válogathat az, aki az iskolakezdést már tablettel várná.

A hagyományos iPad mellett van iPad Air és iPad Pro is a kínálatban, valamint a kisebb kedvenc, az iPad Mini. A legtöbb ajánlat jelenleg újszerű (azaz amely külsején, állapotán alig észrevenni, hogy az egy használt termék), emellett néhány kiváló állapotú modellt kínál még a cég, így semmiképpen sem leharcolt modellekkel kell számolni. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Apple iPadek a Rejoy kínálatában

A különböző generációs készülékek között kisebb (64 GB-os) és nagyobb (256 GB) tárhelyes készülékek is elérhetők, az árak pedig jóval kedvezőbbek, mintha egy új készüléket venne meg a felhasználó, nem beszélve arról, hogy sokkal inkább környezetbarát az amúgy hibátlan állapotú készülékek beszerzése, mint egy új.

A Rejoy egyébként nem csak értékesíti a készülékeket, fel is vásárolja a felhasználóktól a meglévő eszközeiket. A felvásárlás jelenleg csak az Apple, Samsung, Huawei és Xiaomi telefonokra vonatkozik, tabletek még nem kerültek be a felvásárlási körbe, de nem kizárt, hogy rövidesen ez változhat.

Nem csak garanciára lenne szükséged? Ha Revolut kártyával vásárolod meg a tabletet, telefont, arra akár 1 éves sérülés és lopás biztosításod is lehet egyes csomagokban. Nem tudtad még ezt? Ismerd meg a Revolut szolgáltatásait!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával