FunkciókHírek

A Huawei-jel indítja eSIM szolgáltatását a Telekom

A Telekom ma egy virtuális sajtótájékoztatót tartott, amelyen rendkívül fontos bejelentést tett! Ez nem más, mint az eSIM!

A Huawei-jel indítja eSIM szolgáltatását a Telekom

2020-ra minden embenek legalább 7 olyan eszköze lesz, amely kapcsolódik az internethez. Ennek a kapcsolódásának alapja az eSIM lesz, ennek segítségével lesz képes csatlakozni az eszköz a szolgáltató hálózatához.

A Telekom az elmúlt időkben a Huawei-jel közösen tesztelte az eSIM megoldását. Ez egy olyan megoldás, amely a GSM-A szabványra épül, ellenben fizikai adathordozó nélküli. A hagyományos SIM kártyát elfelejthetjük, nem lesz plasztik lap, amelyből ki kellene törni a SIM-et. Helyette teljesen digitálisan lesz kezelhető a kártya.

A Huawei-jel indítja eSIM szolgáltatását a Telekom

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A jövőben a Telekom kínálatában több más eSIM támogatású készülék is elérhető lesz, mellette pedig valószínű, hogy ha nem is azonnal, de a közeljövőben el is fognak tűnni a hagyományos SIM kártyák az eszközökből.

A Huawei-jel indítja eSIM szolgáltatását a Telekom

A Telekom az eSIM mellett szeretne az 5G terén is első lenni. Várhatóan már az idei évben megkezdi a kezdeti hálózati teszteket Magyarországon ahhoz, hogy az elkövetkező években minél hamarabb elérhető legyen a piaci környezetben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával