Kiegészítők

UAG Plasma tokot kapott a Huawei Mate40 Pro

A katonai minősítéssel rendelkező tokjairól ismert Under Armor Gear (UAG) már az új Huawei Mate40 Pro okostelefonra is kínál ütésálló védőtokot.

UAG Plasma tokot kapott a Huawei Mate40 Pro

A Huawei Mate40 Pro modellhez egyfajta UAG tok jelent meg egyelőre, a Plasma Series, amely a MIL STD 810G 516.6 katonai ütésállósági minősítéssel rendelkezik, azaz egy sima szilikon tokhoz képest több védelmet adhat.

Természetesen az ütésállóság miatt vastagabb is lesz általa a telefon, erre viszont szükség is van ahhoz, hogy eláthassa a megfelelő védelemmel a készüléket. A külső kemény burkolat ellenére az NFC a tokon keresztül is gond nélkül működik és a csatlakozók, mikrofonok is könnyen hozzáférhetők. Az UAG adatlapja szerint a tokban is működik a vezeték nélküli töltés, ami nyilván azért is fontos, mert a Mate40 Pro 50 wattos teljesítménnyel tölthető fel szupergyursan így (a kompatibilis töltőt használva).

A cikk írásakor hazai kereskedőknél még nem találtuk meg a Huawei Mate40 Pro modellre szánt tokot, viszont az UAG hivatalos oldalán megrendelhető Magyarországra is, jelenleg 39,90 dollárért.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ha korábbi Huawei modellre keresel ütésálló tokot, javasoljuk neked ezt az UAG akciót.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával