HírekKiegészítők

Új gigabites Huawei router érkezik Magyarországra

A Huawei által épített 1+8+N stratégia összekötő elemei lesznek például a hálózatok, amelyek lehetőséget nyújtanak a kölönböző termékek közötti kommunikációnak. Ennek részeként érkezik hazánkba a Huawei WS5200-as router.

Huawei TC5200 WiFi Router

A fehér színű hálózati kiegészítő négy antennával rendelkezik és számos olyan képességgel, funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően a kisebb háztartások hasznos eleme lehet a jövőben. A 800 Mhz-es Dual-Core processzor és a 128 MB RAM biztosítja a hálózati stabilitást, míg a négy 5 dBi antenna a nagyteljesítményű lefedettséget, mellé az LDPC algoritmus segít, hogy a falakon kereszül is kiváló lehessen a hálózat.

Krecsmár Csaba a Huawei 1+8+N stratégiáját prezentálja
Krecsmár Csaba a Huawei 1+8+N stratégiáját prezentálja

A WS5200-as router képes dual-band AC-vel akár 1200 Mbps-os sebességet elérni, ez azt jelenti, hogy 802.11n-es hálózaton 300 Mbps-os, 802.11ac hálózaton pedig akár 900 Mbps-os átviteli sebesség érhető el. A vezeték nélküli hálózatok mellett gigabites csatlakozóinak vezetékes kapcsolattal is nagyteljesítményű kapcsolatra képes.

A Huawei WS5200 könnyen, akár okostelefonról is konfigurálható az AI Life alkalmazáson keresztül. A Huawei Magyarország egyelőre sem pontos megjelenési időt, sem árat nem közölt a WS5200 kapcsán. Az Egyesült Királyságban ez a típus már elérhető, kb. 50 fontért, azaz hozzávetőleg 20 ezer forintos áron.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával