HírekKiegészítők

Új Huawei Watch GT modellek Párizsban

Új Huawei Watch GT sportórákat is bejelentésre kerültek P30 és P30 Pro modellek mellett.

Azt követően, hogy 5 hónap alatt rendkívül jól teljesítettek a Watch GT órák, a párizsi eseményen új modelleket jelentett be a Huawei belőlük.

Új Huawei Watch GT modellek Párizsban

A sportóra korábbi, 46 mm-es kiadásából új színösszeállítású kiadások kerültek piacra, ezek tokozása titánium szürke színű, felfrissített keret mintázattal, amely fekete alapon narancssárga árnyalatot kapott, ez jobban illeszkedik a tokozáshoz. A szíj is megújult , sötét szöld és narancssárga árnyalatban válik elérhetővé, a magyarországi P30 és P30 Pro vásárlók április 14-ig már ezt az új, zöld szíjas Watch GT sportórát kapják majd meg ajándékba.

Új Huawei Watch GT modellek Párizsban

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei gondolt azokra, akik kisebb csuklóval rendelkeznek és ezért kiadta a Watch GT Elegant Editiont, amely kisebb, 42 mm-es kijelzőt kapott, illetve elegánsabb tokozást. A kerámia kerettel ellátott modell férfias és nőies kivitelben is elkészült. A Huawei szerint ez a kisebb Watch GT szolidabb, de így is korrekt egy hetes üzemidővel rendelkezik, amely hosszabb a konkurens megoldások lehetőségeinél.

Új Huawei Watch GT modellek Párizsban

Ezen kívül fontos, hogy az új bejelentéssel együtt az összes Watch GT megkapja az új triatlon sport módot is, amely egyszerre támogatja az úszást, biciklizést és a futást is.

Magyarországon a Huawei Watch GT új verziójából a zöld szíjas biztosan megvásárolható lesz.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával