Hírek

Új P20 és P20 Pro kiadások az IFA 2018-on

Az IFA 2018-on a Huawei nagyszerű számokat osztott meg a legújabb flagship készülékek értékesítéséről.

Új P20 és P20 Pro kiadások az IFA 2018-on

Richard Yu, a cég fogyasztói üzletágának vezérigazgatója bejelentette, hogy a Huawei P20 és P20 Pro telefonokból immáron 10 millió darabot szállított le azt követően, hogy 5 hónappal ezelőtt bejelentésre került ez. Nem csak a P széria, hanem az őszi Mate kiadás is nagyon megy, ugyanis a Mate 10 sorozatból is 10 millió darab került már piacra.

Az értékesítési mérföldkő hatására a Huawei két új színátmenetes P20 és P20 Pro kiadást is bejelentett. A Morpho Aurora és Pearl White színkombinációk hasonlóan a Twilight-hoz, a természet által inspirált dupla színezetet kaptak és annak megfelelően váltják a színüket, hogy a szemlélő milyen szögből látja a telefont.

Új P20 és P20 Pro kiadások az IFA 2018-on

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Nem csak gyönyörű üveghátlapos telefonokat dob azonban piacra a Huawei. Az IFA 2018-on debütált a Huawei P20 Pro bőrhátlapos kiadása! Ez azt jelenti, hogy üveg helyett egy olasz gyártású borjúbőr borítás került a telefon hátoldalára. A Pamelatto által kézzel készített bőr hátlap kétféle színben, Golden Brown és Elegant Black kiadásokban érhető el.

Új P20 és P20 Pro kiadások az IFA 2018-on

Sajnos az új színárnyalatok, illetve bőrhátlapos kiadások információink szerint nem várhatók Magyarországon. A P20 Pro három, a P20 pedig öt korábbi árnyalatban vásárolható meg továbbra is.

További IFA 2018 hírekért kattints ide.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker