Hírek

Új P20 és P20 Pro kiadások az IFA 2018-on

Az IFA 2018-on a Huawei nagyszerű számokat osztott meg a legújabb flagship készülékek értékesítéséről.

Új P20 és P20 Pro kiadások az IFA 2018-on

Richard Yu, a cég fogyasztói üzletágának vezérigazgatója bejelentette, hogy a Huawei P20 és P20 Pro telefonokból immáron 10 millió darabot szállított le azt követően, hogy 5 hónappal ezelőtt bejelentésre került ez. Nem csak a P széria, hanem az őszi Mate kiadás is nagyon megy, ugyanis a Mate 10 sorozatból is 10 millió darab került már piacra.

Az értékesítési mérföldkő hatására a Huawei két új színátmenetes P20 és P20 Pro kiadást is bejelentett. A Morpho Aurora és Pearl White színkombinációk hasonlóan a Twilight-hoz, a természet által inspirált dupla színezetet kaptak és annak megfelelően váltják a színüket, hogy a szemlélő milyen szögből látja a telefont.

Új P20 és P20 Pro kiadások az IFA 2018-on

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Nem csak gyönyörű üveghátlapos telefonokat dob azonban piacra a Huawei. Az IFA 2018-on debütált a Huawei P20 Pro bőrhátlapos kiadása! Ez azt jelenti, hogy üveg helyett egy olasz gyártású borjúbőr borítás került a telefon hátoldalára. A Pamelatto által kézzel készített bőr hátlap kétféle színben, Golden Brown és Elegant Black kiadásokban érhető el.

Új P20 és P20 Pro kiadások az IFA 2018-on

Sajnos az új színárnyalatok, illetve bőrhátlapos kiadások információink szerint nem várhatók Magyarországon. A P20 Pro három, a P20 pedig öt korábbi árnyalatban vásárolható meg továbbra is.

További IFA 2018 hírekért kattints ide.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával