Hírek

Új pop-up kamerás telefon a Huawei-től

Irakban debütált a Huawei Y9S okostelefon, amely az Y-széria sokadik tagja már 2019-ben, ezen készülék tripla hátlapi kamerát, FullView kijelzőt és motorikusan felugró szelfi kamerát kapott.

A Huawei Y9S kijelzője 6,59”-os képátlóval rendelkezik, a felbontása FullHD+ és nincs rajta notch, ezáltal körbe egészen kellemes, vékony a keret. A készülékházon belül a Kirin 710F középkategóriás processzor található meg, mellé 6 GB RAM és 128 GB háttértár kerül, ez utóbbi microSD-vel tovább bővíthető akár 512 GB-tal.

Huawei Y9S

A P30 szériáról ismerős jégkristálykék színátmenetes hátlapon három kamera is megtalálható, egy 48 megapixeleső fő szenzor, egy 8 megapixeles ultra-széleslátószögű szenzor, valamint egy 2 megapixeles mélységélességért felelős kamera szenzor. A Huawei Y9S felső éléből a P Smart Z-hez hasonlóan emelkedik ki a 16 megapixeles szelfi kamera.

A középkategóriás telefon 4000 mAh kapacitású akkumulátort és USB Type-C csatlakozást kapott, van mellé 3,5 mm-es jack csatlakozó is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei elmondása szerint az Y9S-en Android 9.0 és EMUI 9.1 fut, ráadásul elérhető az összes Google Mobile Szolgáltatás, amire szükség van. A telefon elsőnek Irakban jelenik meg, kb. 72 ezer forintnak megfelelő áron, viszont egy kb. 30 ezer forint értékű előrendelői ajándékot is kapnak az első vásárlók mellé.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával