Hírek

Új szervizpont a MediaMarktban – Huawei készülékekre is

Tovább bővült a Huawei szervizpontjainak száma, a Budaörsön lévő MediaMarkt áruházban is lehetőség van akár azonnali javításra.

MediaMarkt Budaörs Okospult (Huawei szervizpont)

A budaörsi MediaMarkt áruház Okospultjában elindult a szerviz szolgáltatás, ahol nem garanciális jellegű hibákat javítanak. A kijelző és akkumulátor cseréket akár meg is lehet várni, míg a többi javítási folyamatot is akár aznap elvégzik a technikusok a hiba jellegétől, az alkatrészigénytől, illetve a bent lévő készülékek számától függően, így viszonylag gyorsan elérhető a javítás az áruházban. Nem csak a budaörsi vásárlóknak nyújtanak  ugyanakkor segítséget, az ország bármely MediaMarkt áruházában le lehet adni a készülékeket: a budapesti áruházak esetében akár 2 munkanapon belül, a vidéki áruházak esetében pedig akár 4 munkanapon belül átvehető a megjavított készülék.

A javítási folyamat során természetesen gyári alkatrészek kerülnek beépítésre, ráadásul a csepp- és vízálló készülékek javítása során nem csak a garancia, de természetesen az IP védettség is megmarad, azaz a javítást követően is ugyanolyan vízállósággal rendelkezhet egy eszköz, mint amit vásárláskor is kínált a gyártó.

A garancián túli javítás igénybevételénél leadáskor a munkalap tartalmaz egy várható szervizelési díjat is, így már bevizsgálás előtt lehet számítani arra, hogy nagyjából milyen összegbe kerülhet majd a javítás. Fontos megjegyezni, hogy ez a várható javítási költség csak a kívülről észlelhető hibák alapján kerül megállapításra, ha a bevizsgálás során más, belső hibák is jelentkeznek, amelyek további alkatrészcserét igényelnek, ebben az esetben emelkedhet a javítás ára, erről a tulajdonos új, hivatalos árajánlatot kap.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A budaörsi MediaMarktban az Okospult hétfőtől szombatig 10:00 és 21:00 között, vasárnap pedig 10:00-19:00 között érhető el.

További információk:

MediaMarkt Budaörs Okospult (Huawei szervizpont)

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával