Hírek

Újabb előadókkal bővülhet a Huawei Music

A Universal Music Group (UMG) is becsatlakozik a Huawei Music streaming kínálatába, azt követően, hogy június 9-én a két vállalat megegyezett.

Újabb előadókkal bővülhet a Huawei Music
Billie Ellish számai is bekerülhetne a Huawei Zene kínálatába

A Huawei Music – vagy Huawei Zene alapja a telefonra telepített alkalmazás, azonban a szolgáltatáscsomag zenei streaminget is tartalmaz. Ebből a magyarországi felhasználók jelenleg kizárólag az ingyenes verziót érik el, amelyben különösebben nem találni semmi izgalmasabb, ismert zenét. Azonban több országban elérhető már az előfizetéses, havi 9,99 eurós szolgáltatás, amelyben szélesebb, ismertebb zenei paletta található meg.

Ezt az előfizetéses palettát bővíti most a Huawei az UMG által menedzselt előadók számaival. Az UMG-ben ismertebb kínai előadók (Alan Tam, Jacky Cheung, Teresa Teng, Leslie Cheung, Priscilla Chan, Eason Chan) mellett európai és amerikai előadók is megtalálhatók, mint például  Taylor Swift, Justin Bieber, Billie Eilish, így már az ő diszkográfiájuk is belistázásra kerülhet a Huawei Musicbe.

A Huawei Music 2020 márciusa óta 100 országban érhető el, Európában is többfelé, azonban azt nem tudni, hogy Magyarországon mikor válhat elérhetővé.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával