Akció

Újabb Huawei akciók az ALDI-ban

Újabb Huawei termékek kerültek be az ALDI akciós kínálatába.

Korábban írtam róla, hogy november 25-től december 16-ig érvényes akcióként a Huawei Watch GT 2 Pro vehető meg az ALDI-ban akciós áron.

Most pedig a legújabb reklámújságban két további Huawei termék jelent meg. December 5. vasárnaptól élő újságban megtalálni a Huawei MediaPad T5 10 LTE tabletet és a Huawei Watch GT 2 46 mm órát.

A MediaPad T5 10 LTE 49 990 forintba kerül, ezért a 2 GB RAM és 32 GB háttértárral szerelt kiadás kerül az ALDI-ba. Ha azt nézzük, az ár nem feltétlenül rossz, hiszen máshol ez a modell kb. 60 ezer forint körül fut. Ha viszont figyelembe vesszük, hogy ennek a típusnak van egy 4 GB RAM-os, 64 GB-os kiadása, amely sokkal jobb opció lehet kicsit többért, már megfontolandó az ALDI akciója. Az újságban tokkal együtt ábrázolták a tabletet, de valójában tok nélkül értékesítik azt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A képen a bőrszíjas kiadás, az ALDI-ban a sportszíjas verzió kapható, teljesen fekete óratokkal.

A Huawei Watch GT 2 46 mm-es kiadásának szilikon szíjas kiadása is bekerül az ALDI-ba. Ez 49 990 forintba kerül. Ez az ár hasonló, mint amennyiért más viszonteladóknál is kapni, sőt a Black Friday akciókban akár ennél is érezhetően kedvezőbb áron is megvehető.

Így, hogy már három Huawei termék is elérhető az ALDI akcióiban, továbbra is a Watch GT 2 Pro a legjobb opció.

Az ALDI fenti ajánlatai 12. 05-08. között érhetők el. Az újság itt tekinthető meg PDF-ben.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával