Hírek

USB-C csatlakozóba épített hangszóró van a Mate20 Próban

A Mate20 Pro speciális megoldásainak egyike a sztereó hangszóró megoldása.

A Mate20 Pro okostelefon alsó élén nincs külön hangszóró rács, ehelyett az USB-C csatlakozón belülről jön a hang, amely egy rendkívül érdekes megoldás. Ezzel egyrészt a Huawei egyszerűsíti a dizájnt, egyszerűbb és szebb lehet általa a készülék. Felvet azonban egy problémát is ez a megoldás, méghozzá azt, hogy ha  használat során esetleg porral, szösszel koszolódik a csatlakozó, az nem csak az USB-C kábel csatlakoztathatóságára lesz hatással, hanem akár magára a hangzásra is.

USB-C csatlakozóba épített hangszóró van a Mate20 Próban

A notch-on lévő hangszóró segítségével a Mate20 Pro sztereó hangzás kínál, amely minősége egyébként egészen jó. Felmerülhet a kérdés, hogy miképpen szól a telefon akkor, ha mondjuk töltő van csatlakoztatva. A válasz egyszerű, monó módban. Ilyenkor ugyanis csak a kijelző feletti hangszóró szól, az USB-C portban lévő második hangszóró néma marad, nem torzul a kábel által a hangzás.

Huawei Mate 20 Pro USB-C csatlakozó

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával