Akció

Ütésálló UAG védőtokok 50% engedménnyel és ingyen szállítással

Az UAG védőtokjai sokak számára ismertek, hiszen bár alapvetően nem olcsók, de jól néznek ki és kiemelkedő védelmet nyújtanak a készülékek számára.

Egy év végi akció keretein belül számos Huawei modellhez érhető el gyári Urban Armor Gear védőtok az Aliexpressen ingyenes szállítással. Már volt egy hasonló akció november végén, viszont több tokra új akciót szabtak, egyes darabok minimálisan olcsóbbak, mások drágábbak lettek, viszont összességében még így is jók az árak.

A Huawei Mate 30 Pro is kapott UAG ütésálló tokot

UAG Plasma védőtok

A Plasma Series MIL STD 810G 516.6 katonai ütésállósági minősítéssel rendelkezik, azaz egy sima szilikon tokhoz képest több védelmet adhat. Természetesen az ütésállóság miatt vastagabb is lesz általa a telefon, erre viszont szükség is van ahhoz, hogy eláthassa a megfelelő védelemmel a készüléket. A külső kemény burkolat ellenére az NFC a tokon keresztül is gond nélkül működik és a csatlakozók, mikrofonok is könnyen hozzáférhetők.

UAG Pathfinder védőtok

Durva terepen sem kell majd a telefonod miatt aggódnod, az UAG Pathfinder bírni fogja a strapát. Sarkainál kissé kiemelkedik, miközben a kijelzőt is körbeöleli, így az esések során is biztonságban lesz a Huawei Mate 20 Pro a törésekkel szemben. Ráadásul erre kevés esély lesz, hiszen a csúszásgátló markolat miatt tökéletes fogást kapsz még izzasztó helyzetekben is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

UAG Metropolis védőtok

Az UAG Metropolis tokja 360 fokos védelmet és kényelmet nyújt minden egyes felhasználónak. Erős védelem és stílusos kinézet jellemzi a tokot. Pehelykönnyű, kellemes fogású és egyszerű kitámasztani.

UAG Monarch védőtok

A Monarch sorozatú UAG tokok prémium dizájnnal és precíz mérnöki megoldásokkal készülnek, amelyeknek köszönhetően a ütés és esés védelem szempontjából a katonai szabványok dupláját biztosítják.

UAG Pylo védőtok

A Pylo széria letisztult, egyszerű dizájnt kínál, mllette pedig megkapta a katonai minősítést egyes ütések elleni védelmére.

Az UAG-nál egyedibb tokot keresel, amely azért megvédi a telefonodat? Nézd meg ezeket az egyedi Melian védőtokokat. 
A cikk úgynevezett affiliate linkeket tartalmaz. Ha vásárolsz a tokból, akkor azért kis mértékű pénzt kaphatunk, így a HuaweiBlog működését is támogatod vele. Köszönjük.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával