Kiegészítők

Valódi fa borítás a telefonra: Melian tokok Huawei-re

A járvány miatt egy ideig nem szállított a Melian, most azonban újraindultak és ismét elérhetők a fa hátlapos védőtokjaik, ráadásul egyes típusok kedvezőbb áron, mint korábban.

Melian fa borítású telefontok bemutató

Egyetemista fiatalok indították el a Melian márkát, amely célja, hogy közelebb hozzák a természetet a Huawei felhasználóknak, ráadásul igen ígéretes a vállalkozásuk. Korábbi játékvezető ismerősöm, Soma keresett meg, hogy valószínűleg érdekelni fognak a védőtokjai, amiket Huawei telefonokhoz kínálnak.

Bemutatta a termékeket, amelyek TPU kerettel rendelkező, valódi fa hátlappal rendelkező védőtokok, a környezettudatosság jegyében. Mint megtudtam, szerettek volna olyan tokot forgalmazni, ami természetközeli és lehetőleg minél környezetkímélőbb is. A tok kerete muszáj volt, hogy TPU legyen, hiszen egy teljesen fa tokot nem lehetett volna a készülékre helyezni a merevsége miatt és nem is nyújtott volna kellően nagy védelmet. Azonban a hátlapra már valódi fa került, amely tapintása kellemes.

Nem csak tokot vásárolsz, fát is ültetsz

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Melian minden vásárlás után egy fát ültet el. Pontosabban együttműködnek egy nonprofit szervezettel, amely elülteti a csemetéket. De a lényeg mindenképpen az, hogy a vásárlással a fák telepítését is támogathatod, Magyarországon, ezek állapotát itt lehet követni. Emellett Soma elárulta, hogy a jövőben tervezik az elhasználódott tokok visszagyűjtését, amelyet környezettudatosan újrahasznosíttatnak.

90 nap pénzvisszafizetési garancia

Nem csak meghibásodásra vállal a Melian garanciát, hanem arra is, ha nem tetszik a tok. 90 napon belül jelzed ezt a Meliannak, visszaküldöd számukra és visszafizetik a vételárat. Ez főleg hasznos akkor, ha ajándékba veszed a tokot, hiszen ha nem tetszene az ajándékozottnak, vagy véletlenül rossz telefonmodellre rendelted hozzá a tokot, egyszerűen visszacsinálható a vásárlás.

Natúr szabadság, vagy egyedi mintázatok

A Melian tokok kétféle kivitelben érhetők el. Az egyik a klasszik natúr tok, amelynél csak a fa borítás van a hátlapon. A másik opció, amikor valamilyen minta és szöveg van rajta. Lehet előre elkészített minták közül választani, a bátrabbak pedig saját mintáikat is feltölthetik és megrendelhetik tokon.

Kattinsd ide, ha rögtön kipróbálnád a toktervezőt ingyen!

A következő modellekre érhetők el a Melian tokok:

Megvásárolnám a Melian tokot Huawei készülékemre!

A cikk fizetett promóciót tartalmaz.

 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával