Hírek

Vasember OnePlus 7 helyett Huawei P30 Prót használ?

A Vasember karakterét 10 évig megformáló Robert Downey Jr. a OnePlus 7 készülék márkanagykövete, azonban úgy tűnik, hogy a Huawei P30 Pro is közbeszól.

Vasember a Bosszúállók: Végjáték című filmben

A kínai Weibo közösségi oldalon a OnePlus egyik posztját osztotta meg a színész oldala is, amellyel valószínűleg szerződéses kötelezettségének tettek eleget. Azonban valahol egy kis hiba csúszhatott a gépezetbe, ugyanis a Weibo szerint a posztot egy Huawei P30 Pro készülékről osztották meg, nem a OnePlus 7-ről.

Vasember OnePlus 7 helyett Huawei P30 Prót használ?

Hogy valójában mi történhetett, igazából rendkívül egyszerű. Egészen valószínűl hogy az adott Weibo oldalt nem közvetlenül a színész, Robert Downey Jr. kezeli, hanem annak stábja, esetleg saját ügynöksége. A posztot valószínűleg valamelyik, az oldal üzemeltetésén dolgozó munkatárs posztolta saját készülékéről és így sikerült azt a látszatot kelteni, hogy Vasember megformálója, aki a OnePlus 7 modell márkanagykövete Huawei P30 Pro telefont használ.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Marveles tokok a Huawei telefonokra

Azóta a posztot le is törölték a Weibo felületéről. Korábban a Huawei is került hasonló, kellemetlen helyzetbe, amikor egy szilveszteri üzenetet egy dolgozó a saját iPhone-járól posztolt ki a vállalat globális Twitter oldalára.

A Huawei készítette a Bosszúállók stáblista utáni egyetlen jelenetét

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával