Hírek

Végre van Huawei szerviz árlista

A Huawei hosszú időt követően végre Magyarországon is kínál előzetes információt egyes okostelefonok javítási áraival kapcsolatban.

MediaMarkt Budaörs Okospult (Huawei szervizpont)

Évek óta volt probléma a felhasználók részéről, hogy a garancián túli javítások esetén a készülék leadását megelőzően a szervizek nem igazán akartak még viszonyító árat sem adni, azért, mert a készülék pontos javításának költsége csak a bevizsgálást követően állapítható meg. Ezen a helyzeten akart a Huawei javítani azzal, hogy elérhetővé tette a különböző alkatrészek viszonylagos árát.

Fontos kiemelni, hogy az online elérhető árak kizárólag tájékoztató jellegűek, az árfolyamot követve bármikor változhatnak, illetve az ár kizárólag az adott komponensre vonatkozik, a munkadíjat nem tartalmazza, csak arra jó, hogy nagyjából sejteni lehessen egy javítás előtt, hogy legalább mennyibe fog kerülni az, azonban több pénzbe is kerülhet, ha pl. egy betört kijelzőnél nem csak a kijelzőt kell cserélni, hanem más komponenseket is.

Huawei Mate 9 szervizelés

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Elérhető alkatrészárak:

Fontos ismételten elmondani, hogy a fenti árak kizárólag tájékoztató jellegű alkatrészárak, a javítás végső díja módosulhat a munkadíjjal, illetve esetleges egyéb komponensek díjával, amelyre szükség van a teljes javításhoz.

A jelenlegi lista csak telefonokat tartalmaz és nincs benne az összes, itthon elérhető modell, ha a jövőben további információval szolgál a Huawei akár okostelefonok, akár tabletek, vagy notebookok szerviz alkatrészáraival kapcsolatban, arról be fogunk számolni.

Huawei hivatalos szervizpontjai

Huawei Customer Service Center HillSide

Huawei Customer Service Center József körút

Huawei Customer Service Center Debrecen

Huawei Customer Service Center Győr

Huawei Customer Service Center Kecskemét

Huawei Customer Service Center Miskolc

Huawei Customer Service Center Nyíregyháza

Huawei Customer Service Center Szeged

Huawei Customer Service Center Székesfehérvár

Huawei komfort szerviz

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával