Hírek

Videón a Huawei P40 széria, a dizájnra fókuszáló megjelenéssel

A Huawei megosztotta az első beharangozó videót a Huawei P40 szériáról, amelyből több, apróbb részlet is kiderülhet a hamarosan debütáló készülékekről.

Huawei P40 Series beharangozó

A videóban a dizájn részletein van a hangsúly, az egyértelműen kivehető, hogy oldalt lekerekített a kijelző, amely nem meglepő, hiszen a Mate 20 Pro óta az összes flagship így érkezik, bár mintha az ívelés mértéke nem lenne nagyobb a P30 Pro modellnél, ami azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy a P40 széria csúcsmodellje nem kapja meg a Horizon Display-t, ami a Mate 30 Pro készülékben debütált.

Azonban ami látható még, mintha nem csak oldalt, hanem a felső éleken is jobban volna kerekítve az előlapi üvegborítás, ami sejtetheti, hogy akár mind a négy oldal lekerekített lesz, igaz azonban, hogy a videó alapján alul és felül közel sem várható akkora ívelés, mint oldalt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Természetesen itt is feltűnik oldalról a nagyméretű kamerasziget, amely jelentősen kiemelkedig, ez egyrészt rossz, hiszen még nagyobb lehet ezen része a telefonnak, másrészt jó, hiszen valószínűleg további komoly technológiai fejlesztéseket tartalmazhat.

A Huawei P40 széria bemutatója március 26-án lesz, online, a párizsi eseményt korábban törölte a Huawei.

Elmarad a Huawei P40 párizsi sajtóeseménye

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával