HírekTippek-trükkök

63 milliárd szilveszteri WhatsApp üzenet

A Facebook kezében lévő instant üzenetküldőt, a WhatsAppot rendkívül sok ember használja, mégis meghökkentők azok a számok, amiket szilveszterkor produkált.

A hivatalos bejelentés szerint 2016 december 31-én összesen 63 milliárd üzenetet küldtek el a felhasználók a WhatsAppon keresztül, ez rekordnak számít. Ez a nagy szám természetesen nem csak szöveges üzeneteket takart, van köztük 7,9 milliárd elküldött kép és 2,4 milliárd videó is.

Még 2016 áprilisában Mark Zuckerberg azt mondta az F8 fejlesztői konferencián, hogy a Messenger és a WhatsApp alkalmazásokban együttvéve napi 60 milliárd üzenetet küldenek a felhasználók naponta. Ehhez képest is kiugró a szilveszteri eredmény.

Magyarországon is sok WhatsApp felhasználó van, a Huawei is gondolt rájuk. Sok ember használ két SIM kártyát is a Dual SIM-es telefonban és ezekhez külön-külön felhasználói fiókot az üzenküldőben. Az új EMUI 5.0 rendszerben található iker-alkalmazás segítségével párhuzamosan két WhatsApp alkalmazás futtathat más-más telefonszámmal, így nem kell egyikről sem lemondani.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

EMUI 5.0 vs EMUI 4.1 – négy újdonság, amiről jó ha tudsz

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával