Hírek

1 millió letöltés felett a HUAWEI openEuler OS

Az indulást követően a Huawei az openEuler operációs rendszert az Open Atom Foundationnak adományozta. Ezt követően gyorsan fejlődött, és az openEuler mára 1 millió letöltést ért el.

Az 1 millió letöltésről szóló bejelentést követően az openEuler bejelentette az Operating System Industry Summit 2022 és az openEuler Summit 2022 rendezvényeket, amelyeket december 28-29-én tart, hogy további információkat oszthasson meg az operációs rendszerről.

1 millió letöltés felett a HUAWEI openEuler OS

A HUAWEI által kiadott openEuler széles körben alkalmazható, szervereken, cloud megoldásokban, illetve beágyazott eszközökben is. 

Az openEuler 22.09 verziójával a szoftver bevezette az Euler és a HarmonyOS közötti összekapcsolást a valós idejű kernel integrálásával, és innovatív alkalmazásokat tárt fel olyan helyzetekben, mint például a földrajzi ellenőrzés.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei alelnöke és a számítástechnikai termékcsalád elnöke, Deng Taihua megígérte, hogy a Huawei továbbra is befektet az openEulerbe.

A kínai technológiai óriás öt aspektusból is támogatja az Euler fejlesztését: technológiai innováció, környezetbarát építkezés, kereskedelmi promóció, nyílt forráskód bővítés és tehetségfejlesztés.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával