Akció

100 ezer alá lépett a Huawei P10 ára

A Huawei P10 egy hétvégi akcióban végre beesett az 5 számjegyű ajánlatok közé.

A Huawei előző generációs P szériájának tagja, a P10 a MediaMarkt hosszú hétvégére tervezett akciójában igen kellemes árazást kapott.

A dupla Leica kamerás, 64 GB háttértáras és 4 GB RAM-os okostelefon ára 2018. október 21-24. között csak 99 999 forint a MediaMarkt áruházaiban és webáruházában.

Fontos kiemelni, hogy a Huawei P10-re még él a VIP szerviz, tehát a vásárlást követő 1 hónapon belül be kell regisztrálni a HiCare alkalmazásba, ezt követően a következő szolgáltatások válnak elérhetővé az alap 2 éves gyári jótálláson felül:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

  • 3 év garancia – a 2 év jótállást kiterjeszti a Huawei plusz egy évvel még, így összesen 3 évig él a gyártói jótállás a készülékre.
  • 3 hónap képernyőgarancia – az okostelefon vásárlásától számított 3 hónapon belül annak kijelzőjét ért bármely véletlen sérülés esetén a hivatalos szerviz teljesen ingyen cseréli ki a kijelzőt egy alkalommal.
  • 3 hónap cseregarancia – abban az esetben, ha a készüléken a vásárlást követő első 3 hónapban garanciális hardverhiba lép fel, a szerviz azt nem javítja, hanem egyszeri alkalommal díjmentesen kicseréli a készüléket egy új darabra.

A MediaMarkt most nagyon éli a Huawei akciókat. A P20 Lite ára is engedményes, ajándék BT hangszóróval, illetve a promóciós Mate 20 Lite mellé okoskarkötő jár.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával