Tippek-trükkök

Huawei VIP szerviz: így működik

Már hétféle Huawei okostelefon van, amelyre elérhető a VIP szerviz, ebből hat Magyarországon is megvásárolható, ezért megmutatjuk hogyan működik ez a folyamat.

Mi az a VIP szerviz?

A VIP szerviznek nevezett szolgáltatás három összetevőből áll

  • 3 év garancia – az összes hivatalosan forgalomba került Huawei okostelefonra és táblagépre 2 év jótállás vonatkozik, azonban a P9, a P9 Plus, a Mate 9, a Mate 9 PORSCHE DESIGN, P10, P10 Plus és a Mate 9 Pro modellekre további 1 év is elérhető, így összesen a vásárlástól számított 3 évig él rá a gyári jótállás.
  • 3 hónap képernyőgarancia – az okostelefon vásárlásától számított 3 hónapon belül annak kijelzőjét ért bármely véletlen sérülés esetén a hivatalos szerviz teljesen ingyen cseréli ki a kijelzőt.
  • 3 hónap cseregarancia – abban az esetben, ha a készüléken a vásárlást követő első 3 hónapban garanciális hardverhiba lép fel, a szerviz azt nem javítja, hanem egyszeri alkalommal díjmentesen kicseréli a készüléket egy új darabra.

A VIP szerviz regisztráció menete

Ahhoz, hogy a fenti szolgáltatások elérhetőek legyenek, szükséges az Arany Szintű VIP szolgáltatás regisztrációja. Ezt a telefonra telepített HiCare alkalmazásban lehet megtenni azzal, hogy Huawei ID-t hoz létre a felhasználó, vagy bejelentkezik és aktiválja a már meglévő fiókját. Erre a vásárlást követő 1 hónapon belül van lehetőség, ezen esetben lesz érvényes a VIP szerviz.

Amennyiben a regisztráció sikeres, úgy a HiCare alkalmazás Én fülében megjelenik a regisztrált telefonszám mellett egy arany színű VIP logó, az Arany tagság és annak érvényessége, illetve az elérhető szolgáltatások, egészen pontosan tehát a következők:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

  • 3 év garancia
  • 3 hónap kijelzőgarancia
  • 3 hónap cseregarancia

A kapott extra garanciák esetleges érvényesítéséhez szükség van a készülékhez kapott vásárlást és annak dátumát igazoló dokumentumra (számla és garancialap), azaz enélkül nem érhető el a szolgáltatás.

További információ a VIP szerviz szolgáltatásról a Huawei weboldalán, ide kattintva.

A VIP szerviz jogosultsági feltételei ide kattintva érhető el.

Huawei Komfort Szerviz: így működik

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával