Hírek

100 millió HarmonyOS terméket gyárthat a Huawei 2021-ben

A Huawei kínában tartott sajtókonferenciát, ahol hivatalosan is bemutatta a Harmony OS 2.0 Béta kiadását, amelyet okostelefonokra szánt.

A vállalat bejelentése szerint a HarmonyOS több mint 100 millió eszközön futhat 2021 végéig. Ezen készülékek között a telefonok mellett megtalálhatók az okosotthon megoldások, a fizetési rendszerek, vagy éppen az IoT platformok.

HarmonyOS partnerek

Yang Haisong, a Huawei Fogyasztói Üzletág szoftver részlegének alelnöke korábban elmondta, hogy a cég 100 millió eszközt gyártana HarmonyOS-szel 2021-ben, mellette pedig még ennyi 3rd party gyártó által kiadott termék érkezhet. Ennek érdekében számos céggel szerződött le a Huawei, autógyártókkal, háztartásigép gyártókkal, illetve IoT-vel foglalkozó vállalatokkal.

HarmonyOS partnerek

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A sok partner és a 100 millió várható eszköz ellenéve, valószínűleg 2021-ben mi magyarok még nem sok HarmonyOs termékkel találkozhatunk, hiszen a legtöbb partner elsősorban a kínai piacon van jelen, amely így is a világ legnagyobb országa, ezzel óriási lehetőséget biztosítva a Huawei számára.

A Midea bemutatta első HarmonyOS-es termékcsaládját

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával